معیارهای جدید رتبه‌بندی ملی دانشگاه‌های کشور بر هدایتگری فعالیت‌های پژوهشی و فناورانه تأکید دارد

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۰۵ کد : ۱۸۲ اخبار و رویدادها

دکتر عباس برومند اعلم، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بین‌‌المللی مذاهب اسلامی، در دهمین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه، بیان داشت معیارهای جدید رتبه‌بندی دانشگاهها از طرف شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در 13 اسفندماه 1402 مصوب شده است.

در این مصوبه جدید، 50 درصد امتیاز رتبه‌بندی دانشگاهی مربوط به معیارهای پژوهشی، فناوری و مرجعیت علمی است؛ از 50 درصد باقی مانده سهم آموزش 25 درصد، سهم دانشجویی و فرهنگی 15 درصد و سهم مدیریت بهره‌وری 10 درصد است.

وی افزودند این مصوبه خود گویای سیاستگذاری کلان علمی کشور و نقش هدایتگر فعالیت‌های پژوهشی و فناورانه در دانشگاه است و این نقش هدایتگری بدون حضور جدی اعضای هیأت علمی در دانشگاهها امکانپذیر نیست و همه باید نقش پژوهشی خود را ایفا کنیم.

در ادامه کارشناسان دبیرخانه شورای پژوهشی گزارش مصوبات 5 ماه اخیر شورا را به سمع و نظر حاضران رساندند.

شورا در ادامه کار وارد دستور گردید و نتیجه 5 طرح ارزیابی شده و 4 طرح جدید را مورد بررسی قرار داد. دهمین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی در دوره جدید که نخستین نشست شورای پژوهشی در سال 1403 هم به‌شمار می‌آمد، با حضور اکثریت اعضا در روز دوشنبه 3 اردیبهشت 1403 در سالن جلسات دانشگاه برگزار گردید.