• حفظ ادبیات فاخر تقریبی و دوری از ادبیات ضد تقریبی
  • کارگاه آموزشی «پروپوزال‌نویسی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های علوم اسلامی»
  • انتشار شمارۀ 15 «دو فصلنامۀ فقه مقارن» و شماره 53 «دو فصلنامه مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی»
  • فراخوان همکاری علمی ـ پژوهشی
  •  مهمترین راهبردهای تدوین آثار پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی

انتشار دومین شماره مجله «تمدن نوین اسلامی در آینه تقریب» به همت معاونت پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1399-07-12 | تعداد بازید :1279

معاونت پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی دومین شماره مجله «تمدن نوین اسلامی در آینه تقریب» را منتشر کرد.

دومین شماره دوفصلنامه علمی ـ تخصصی تمدن نوین اسلامی در آینه تقریب با مقالاتی از اساتید و صاحبنظران حوزه و دانشگاه منتشر شد.

در این شماره مطالبی با عناوین زیر منتشر شده است:

بازآفرینی تمدن اسلامی در پرتو پایه‌های چهارگانه ایمان / علی ذوعلم، محمدرضا پیرچراغ

بازشناسی مفهوم «امت اسلامی» بر اساس منابع و متون اسلامی / هادی رجبی؛

تحلیل تمدنی حکمروایی/ پیشوایی در فرهنگ شیعی / سید علیرضا واسعی؛

رابطه تقریب با شکوفایی تمدنی بر پایه تجربه زیسته مسلمانان در عصر شکوفایی تمدن اسلامی (سده 4و 5 قمری) / محمد باغستانی گوزه‌گر؛

راهبردهای نوین تمدن اسلامی برای تحقق همزیستی مسالمت‌آمیز / امین‌الله سالار زهی؛

نهادهای تمدنی و بسط همگرایی در جهان اسلام / رسول نوروزی فیروز.

به اطلاع استادان، دانشجویان تحصیلات تکمیلی، پژوهشگران و محققان حوزوی و دانشگاهی می‌رساند، مجله «تمدن نوین اسلامی در آینه تقریب» در آستانۀ اخذ مجوز و درجۀ علمی ـ پژوهشی قرار دارد و إن‌شاءالله از شماره سوم به بعد مقالات آن از مزایای آن برخوردار خواهند شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق ایمیل زیر اقدام فرمایید:

pazhoohesh@mazaheb.ac.ir