• با حفظ رویکرد دانشی و پژوهشی بدنبال کنشگری فرهنگی در عرصه تقریب هستیم/ تقریب بین مذاهب اسلامی بنا به شرع و عقل یک معروف و خیر عظیم است
  • آماده تجربه نگاری دانشی و بسط دانشی مدیریت تقریب مذاهب هستیم / کسانی که فکر می کنند بدون سرمایه گذاری در حوزه تقریب می توانند در مسیر تمدن سازی گام بردارند سخت در اشتباه هستند
  • مساله تقریب و وحدت اصلی ترین مساله تبلیغ رو به افق تمدن سازی نوین اسلامی است / دانشگاه مذاهب اسلامی آماده همکاری با سازمان تبلیغات اسلامی است.
  • باید مظاهر و نمادهای فرهنگی و هنری تمدن اسلامی را احیا کنیم / در ترویج تفکر و فرهنگ تقریب جای فعالیت های هنری_رسانه ای خالی است.
  • نشست تخصصی معاون آموزشی دانشگاه مذاهب اسلامی با مدیر مرکز اسلامی استان گلستان

دیدار سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج با مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1399-03-06 | تعداد بازید :1154

به گزارش روابط عمومی واحد سنندج، دکتر عثمان یوسفی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج با حجت الاسلام و المسلمین کاروند مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان دیدار نمود.

در این دیدار دکتر عثمان یوسفی گزارشی از پیگیری های گذشته در خصوص واگذاری زمین یا ساختمان موقوفه به دانشگاه ارائه دادند. وی با بیان این نکته که در سال تحصیلی آینده طلاب دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد از طریق آزمون اختصاصی در واحد سنندج مشغول به تحصیل خواهند شد و دانشگاه با کمبود امکانات و فضای کلاسی و آموزشی و خوابگاهی روبرو خواهد شد، بر مساعدت اداره اوقاف با دانشگاه در زمینه واگذاری ساختمان های وقفی به دانشگاه تأکید نمود.

حجت الاسلام و المسلمین کاروند مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان نیز با اشاره به اهمیت وجودی دانشگاه در استان، بر  پیگیری از طریق سازمان مرکزی قول مساعدت دادند.