• با حفظ رویکرد دانشی و پژوهشی بدنبال کنشگری فرهنگی در عرصه تقریب هستیم/ تقریب بین مذاهب اسلامی بنا به شرع و عقل یک معروف و خیر عظیم است
  • آماده تجربه نگاری دانشی و بسط دانشی مدیریت تقریب مذاهب هستیم / کسانی که فکر می کنند بدون سرمایه گذاری در حوزه تقریب می توانند در مسیر تمدن سازی گام بردارند سخت در اشتباه هستند
  • مساله تقریب و وحدت اصلی ترین مساله تبلیغ رو به افق تمدن سازی نوین اسلامی است / دانشگاه مذاهب اسلامی آماده همکاری با سازمان تبلیغات اسلامی است.
  • باید مظاهر و نمادهای فرهنگی و هنری تمدن اسلامی را احیا کنیم / در ترویج تفکر و فرهنگ تقریب جای فعالیت های هنری_رسانه ای خالی است.
  • نشست تخصصی معاون آموزشی دانشگاه مذاهب اسلامی با مدیر مرکز اسلامی استان گلستان

دیدار سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج با رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1399-03-05 | تعداد بازید :1010

به گزارش روابط عمومی واحد سنندج، دکتر عثمان یوسفی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج با دکتر بهرام نصراللهی زاده رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان دیدار نمود.

در این دیدار، دکتر عثمان یوسفی گزارشی از وضعیت آموزش الکترونیک و از راه دور دانشجویان در دوران محدودیت های بوجود آمده بواسطه شیوع ویروس کرونا ارائه داد. وی با بیان اینکه دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج علارغم گذشت چندین سال از زمان تأسیس، هنوز در استان مظلوم واقع شده است، خواستار توجه بیشتر مادی و معنوی مسئولین استانی به این دانشگاه گردید.

دکتر بهرام نصراللهی زاده رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان نیز ضمن برشمردن جایگاه و ویژگی های این دانشگاه و لزوم حضور قدرتمند و موثر در سطح استان، قول مساعدت در زمینه حمایت از دانشگاه را دادند.