• با حفظ رویکرد دانشی و پژوهشی بدنبال کنشگری فرهنگی در عرصه تقریب هستیم/ تقریب بین مذاهب اسلامی بنا به شرع و عقل یک معروف و خیر عظیم است
  • آماده تجربه نگاری دانشی و بسط دانشی مدیریت تقریب مذاهب هستیم / کسانی که فکر می کنند بدون سرمایه گذاری در حوزه تقریب می توانند در مسیر تمدن سازی گام بردارند سخت در اشتباه هستند
  • مساله تقریب و وحدت اصلی ترین مساله تبلیغ رو به افق تمدن سازی نوین اسلامی است / دانشگاه مذاهب اسلامی آماده همکاری با سازمان تبلیغات اسلامی است.
  • باید مظاهر و نمادهای فرهنگی و هنری تمدن اسلامی را احیا کنیم / در ترویج تفکر و فرهنگ تقریب جای فعالیت های هنری_رسانه ای خالی است.
  • نشست تخصصی معاون آموزشی دانشگاه مذاهب اسلامی با مدیر مرکز اسلامی استان گلستان

حضور دکتر ابراهیمی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس درجلسه شورای استانی حوزه علمیه استان در بندرلنگه

شعبه بندرعباس | تاریخ خبر : 1399-03-13 | تعداد بازید :972

جلسه شورای استانی حوزه علمیه با ریاست حجت الاسلام والمسلمین دکترعبادی زاده نماینده محترم ولی فقیه دراستان ومدیریت حوزه علمیه استان با میزبانی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا رکنی دربندرلنگه برگزار شد .

دراین نشست راهکارهای جذب ،رشته های تخصصی مورد نیاز وارتقاء علمی، اخلاقی حوزه ههای علمی استان به تصویب رسید .درضمن جلسه دکترابراهیمی با مدیر مدرسه علمیه بندرلنگه پیرامون جذب اختصاصی طلاب دردانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس به تبادل نظر پرداخت.

امورفرهنگی ودانشجویی واحدبندرعباس