• با حفظ رویکرد دانشی و پژوهشی بدنبال کنشگری فرهنگی در عرصه تقریب هستیم/ تقریب بین مذاهب اسلامی بنا به شرع و عقل یک معروف و خیر عظیم است
  • آماده تجربه نگاری دانشی و بسط دانشی مدیریت تقریب مذاهب هستیم / کسانی که فکر می کنند بدون سرمایه گذاری در حوزه تقریب می توانند در مسیر تمدن سازی گام بردارند سخت در اشتباه هستند
  • مساله تقریب و وحدت اصلی ترین مساله تبلیغ رو به افق تمدن سازی نوین اسلامی است / دانشگاه مذاهب اسلامی آماده همکاری با سازمان تبلیغات اسلامی است.
  • باید مظاهر و نمادهای فرهنگی و هنری تمدن اسلامی را احیا کنیم / در ترویج تفکر و فرهنگ تقریب جای فعالیت های هنری_رسانه ای خالی است.
  • نشست تخصصی معاون آموزشی دانشگاه مذاهب اسلامی با مدیر مرکز اسلامی استان گلستان

دیدار سرپرست واحد بندرعباس دانشگاه با علمای اهل سنت شهرستانهای بندرلنگه و بندرخمیر با موضوع معرفی دانشگاه و تبلیغ آزمون جذب اختصاصی طلاب

دانشگاه | تاریخ خبر : 1399-03-13 | تعداد بازید :1115

سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد بندرعباس در سفر به بندرلنگه و بندرخمیر طی جلساتی جداگانه با سیدعبدالجلیل قتالی مدیر مجتمع دینی صدرالاسلام بندرخمیر و همچنین شیخ محمد علی امینی نائب رئیس شورای فتوای جنوب، مدیر مجتمع علمی و فرهنگی سلطان العلما و شیخ بهجت امام جمعه اهل سنت بندرلنگه، به تبیین موضوع نقش استراتژی تقریب درتحقق وحدت اسلامی پرداخت و بر رسالت دانشگاه مذاهب اسلامی درتحقق دیپلماسی وحدت تاکید کرد.

دکتر ابراهیمی دراین دیدار علاوه بر ضرورت بهره گیری از استراتژی تقریب وانسجام به عنوان یکی از اصول مهم تعامل میان مذهبی در مقابله با تفرقه وافراطی گری ،به ضرورت تقریب مذاهب به معرفی رشته های آن پرداخت .

سرپرست دانشگاه مذاهب واحدبندرعباس خاطرنشان کرد که دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه بندرعباس ازبین طلاب اهل سنت که شرایط جذب اختصاصی را دارند، پذیرش خواهد نمود.

در پایان جلسه مدیران مراکز علمی اهل سنت شهرستانهای مذکور ضمن تشکر از حضور حجت الاسلام والمسلمین دکترابراهیمی اعلام هرگونه همکاری و مساعدت درجهت تقویت مبانی تقریب بن مذاهب اسلامی وهمچنین تبلیغ دانشگاه مذاهب شیعه بندرعباس نمودند.