• با حفظ رویکرد دانشی و پژوهشی بدنبال کنشگری فرهنگی در عرصه تقریب هستیم/ تقریب بین مذاهب اسلامی بنا به شرع و عقل یک معروف و خیر عظیم است
  • آماده تجربه نگاری دانشی و بسط دانشی مدیریت تقریب مذاهب هستیم / کسانی که فکر می کنند بدون سرمایه گذاری در حوزه تقریب می توانند در مسیر تمدن سازی گام بردارند سخت در اشتباه هستند
  • مساله تقریب و وحدت اصلی ترین مساله تبلیغ رو به افق تمدن سازی نوین اسلامی است / دانشگاه مذاهب اسلامی آماده همکاری با سازمان تبلیغات اسلامی است.
  • باید مظاهر و نمادهای فرهنگی و هنری تمدن اسلامی را احیا کنیم / در ترویج تفکر و فرهنگ تقریب جای فعالیت های هنری_رسانه ای خالی است.
  • نشست تخصصی معاون آموزشی دانشگاه مذاهب اسلامی با مدیر مرکز اسلامی استان گلستان

بازدید معاون جدید فرهنگی و دانشجویی دانشگاه از خوابگاه خواهران و گفت‌وگو با دانشجویان بین الملل

اخبار دانشجویی | تاریخ خبر : 1399-03-12 | تعداد بازید :1880

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به همراه همکاران حوزه معاونت و سرپرستان خوابگاه خواهران، روز چهارشنبه ۷ خرداد ماه ضمن بازدید میدانی به بررسی مسائل و مشکلات موجود دانشجویان بین المللی حاضر در این خوابگاه‌ پرداخت.

طبق اظهار معاون فرهنگی و دانشجویی، ریاست محترم دانشگاه در جلسات مختلف بر لزوم رسیدگی و حل مشکلات دانشجویان تاکید داشته اند و ان شاء الله در این زمینه مساعدت‌های لازم را اعمال خواهند نمود.

لازم به ذکر است بازدید از خوابگاه خواهران بیش از ۲ ساعت به طول انجامید و در روزهای آینده بازدید از خوابگاه برادران و گفت‌وگو با دانشجویان بین المللی ساکن در این خوابگاه نیز، انجام خواهد شد.

گفتنی است دانشجویان بین المللی دانشگاه به دلیل بسته شدن مرزها و به درخواست سفارتخانه کشورهای خود، در خوابگاه های دانشگاه ساکن هستند و در وضعیت قرنطینه به سر می برند.