• با حفظ رویکرد دانشی و پژوهشی بدنبال کنشگری فرهنگی در عرصه تقریب هستیم/ تقریب بین مذاهب اسلامی بنا به شرع و عقل یک معروف و خیر عظیم است
  • آماده تجربه نگاری دانشی و بسط دانشی مدیریت تقریب مذاهب هستیم / کسانی که فکر می کنند بدون سرمایه گذاری در حوزه تقریب می توانند در مسیر تمدن سازی گام بردارند سخت در اشتباه هستند
  • مساله تقریب و وحدت اصلی ترین مساله تبلیغ رو به افق تمدن سازی نوین اسلامی است / دانشگاه مذاهب اسلامی آماده همکاری با سازمان تبلیغات اسلامی است.
  • باید مظاهر و نمادهای فرهنگی و هنری تمدن اسلامی را احیا کنیم / در ترویج تفکر و فرهنگ تقریب جای فعالیت های هنری_رسانه ای خالی است.
  • نشست تخصصی معاون آموزشی دانشگاه مذاهب اسلامی با مدیر مرکز اسلامی استان گلستان
در دومین روز از سفر ریاست دنشگاه مذاهب اسلامی به سنندج صورت گرفت

دیدار ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی با استاندار کردستان/ اعلام آمادگی استانداری برای همکاری و حمایت از دانشگاه

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1395-11-14 | تعداد بازید :1714

حجت الاسلام والمسلمین دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در دومین روز از سفر خود به سنندج؛ با مهندس زاهدی استاندار کردستان دیدار کرد.

در این دیدار دکتر مختاری بر گسترش حمایت های استانداری از واحد سنندج دانشگاه تأکید کردند.

استاندار کردستان نیز ضمن عرض تبریک ریاست آیت الله مختاری بر ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی برای ایشان آرزوی موفقیت کرده و آمادگی خود را جهت همکاری و حمایت از دانشگاه اعلام نمود.