• با حفظ رویکرد دانشی و پژوهشی بدنبال کنشگری فرهنگی در عرصه تقریب هستیم/ تقریب بین مذاهب اسلامی بنا به شرع و عقل یک معروف و خیر عظیم است
  • آماده تجربه نگاری دانشی و بسط دانشی مدیریت تقریب مذاهب هستیم / کسانی که فکر می کنند بدون سرمایه گذاری در حوزه تقریب می توانند در مسیر تمدن سازی گام بردارند سخت در اشتباه هستند
  • مساله تقریب و وحدت اصلی ترین مساله تبلیغ رو به افق تمدن سازی نوین اسلامی است / دانشگاه مذاهب اسلامی آماده همکاری با سازمان تبلیغات اسلامی است.
  • باید مظاهر و نمادهای فرهنگی و هنری تمدن اسلامی را احیا کنیم / در ترویج تفکر و فرهنگ تقریب جای فعالیت های هنری_رسانه ای خالی است.
  • نشست تخصصی معاون آموزشی دانشگاه مذاهب اسلامی با مدیر مرکز اسلامی استان گلستان

نتایج مسابقات تنیس روی میز و دارت دانشجویان دختر در المپیاد ورزشی درون دانشگاهی

اخبار دانشجویی | تاریخ خبر : 1398-11-28 | تعداد بازید :2384

نتایج مسابقات تنیس روی میز و دارت دانشجویان دختر در المپیاد ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه مذاهب اسلامی مشخص شد.

*تنیس روی میز:

مقام اول فائزه عبدالحفیظی
مقام دوم الهام درافشان
مقام سوم رویا باقرنژاد

*دارت:

مقام اول فرشته بلوچی
مقام دوم زهرا ابراهیمی
مقام سوم الهام درافشان

در پایان مسابقات مدال نفرات برتر توسط خانم دکتر دانش پور به نفرات برتر اهداء گردید.