• با حفظ رویکرد دانشی و پژوهشی بدنبال کنشگری فرهنگی در عرصه تقریب هستیم/ تقریب بین مذاهب اسلامی بنا به شرع و عقل یک معروف و خیر عظیم است
  • آماده تجربه نگاری دانشی و بسط دانشی مدیریت تقریب مذاهب هستیم / کسانی که فکر می کنند بدون سرمایه گذاری در حوزه تقریب می توانند در مسیر تمدن سازی گام بردارند سخت در اشتباه هستند
  • مساله تقریب و وحدت اصلی ترین مساله تبلیغ رو به افق تمدن سازی نوین اسلامی است / دانشگاه مذاهب اسلامی آماده همکاری با سازمان تبلیغات اسلامی است.
  • باید مظاهر و نمادهای فرهنگی و هنری تمدن اسلامی را احیا کنیم / در ترویج تفکر و فرهنگ تقریب جای فعالیت های هنری_رسانه ای خالی است.
  • نشست تخصصی معاون آموزشی دانشگاه مذاهب اسلامی با مدیر مرکز اسلامی استان گلستان

برگزاری پیش نشست دومین همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزه علوم انسانی اسلامی در دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1398-11-13 | تعداد بازید :1277

به گزارش روابط عمومی واحد سنندج؛ پیش نشست دومین همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزه علوم انسانی اسلامی در دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج برگزار گردید.

در این نشست کە باحضور معاونان پژوهشی و فنآوری دانشگاه‌ کردستان، دانشگاه پیام‌نور مرکز کردستان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج و مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور و معاونین پژوهشی دانشکده‌ی زبان و ادبیات و علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه کردستان در سالن کنفرانس ماموستا شیخ‌الاسلام واحد کردستان برگزار شد، اساتید و اعضای هیٲت علمی حاضر در نشست نقطه‌نظرات ارزنده و کاربردی در حوزه آسیب‌های عرصه‌ی پژوهش به‌ویژه فرآیند پایان‌نامه‌نویسی را بیان نمودند.
محور سخنان اساتید تٲکید بر نقش۱. ساختار و قوانین حاکم بر عرصه پژوهش؛ ۲. اساتید راهنما؛ ۳. دانشجو؛ ۴. جلسات تشریفاتی و جشن‌گونه بنام دفاع؛ ۵. ضعف آموزش مبانی و اصول پژوهش در مقطع کارشناسی و ارشد؛ ٦. مسٲلە‌محور نبودن پایان‌نامە‌ها و رسالە‌ها؛ ۷. فقدان بینش و نگرش کاربردی در پایان‌نامە‌ها و رسالە‌ها بە عنوان ارکان و اجزای آسیب‌های رایج و شایع موجود در روند تدوین پایان‌نامه‌ها و رساله‌های علوم انسانی اسلامی بود.