• با حفظ رویکرد دانشی و پژوهشی بدنبال کنشگری فرهنگی در عرصه تقریب هستیم/ تقریب بین مذاهب اسلامی بنا به شرع و عقل یک معروف و خیر عظیم است
  • آماده تجربه نگاری دانشی و بسط دانشی مدیریت تقریب مذاهب هستیم / کسانی که فکر می کنند بدون سرمایه گذاری در حوزه تقریب می توانند در مسیر تمدن سازی گام بردارند سخت در اشتباه هستند
  • مساله تقریب و وحدت اصلی ترین مساله تبلیغ رو به افق تمدن سازی نوین اسلامی است / دانشگاه مذاهب اسلامی آماده همکاری با سازمان تبلیغات اسلامی است.
  • باید مظاهر و نمادهای فرهنگی و هنری تمدن اسلامی را احیا کنیم / در ترویج تفکر و فرهنگ تقریب جای فعالیت های هنری_رسانه ای خالی است.
  • نشست تخصصی معاون آموزشی دانشگاه مذاهب اسلامی با مدیر مرکز اسلامی استان گلستان
در اولین سفر استانی ریاست جدید دانشگاه مذاهب اسلامی به سنندج صورت گرفت

دیدار دکترمختاری رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با نماینده ولی فقیه در استان کردستان

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1395-11-14 | تعداد بازید :2987

در دومین روز از اولین سفر استانی آیت الله دکتر محمدحسین مختاری ریاست جدید دانشگاه به کردستان، آیت الله حسینی شاهرودی نماینده ولی فقیه در استان کردستان با ایشان دیدار کرد.

در این دیدار دکتر مختاری ضمن تشکر از حمایت نماینده ولی فقیه در استان کردستان از دانشگاه مذاهب اسلامی، بر تعامل بیشتر و مستمر دانشگاه با دفتر تأکید کرد.

آیت الله حسینی شاهرودی نماینده ولی فقیه در استان کردستان نیز ضمن تبریک انتصاب آیت الله مختاری به ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی، برای ایشان و مجموعه دانشگاه آرزوی موفقیت کرد.