• با حفظ رویکرد دانشی و پژوهشی بدنبال کنشگری فرهنگی در عرصه تقریب هستیم/ تقریب بین مذاهب اسلامی بنا به شرع و عقل یک معروف و خیر عظیم است
  • آماده تجربه نگاری دانشی و بسط دانشی مدیریت تقریب مذاهب هستیم / کسانی که فکر می کنند بدون سرمایه گذاری در حوزه تقریب می توانند در مسیر تمدن سازی گام بردارند سخت در اشتباه هستند
  • مساله تقریب و وحدت اصلی ترین مساله تبلیغ رو به افق تمدن سازی نوین اسلامی است / دانشگاه مذاهب اسلامی آماده همکاری با سازمان تبلیغات اسلامی است.
  • باید مظاهر و نمادهای فرهنگی و هنری تمدن اسلامی را احیا کنیم / در ترویج تفکر و فرهنگ تقریب جای فعالیت های هنری_رسانه ای خالی است.
  • نشست تخصصی معاون آموزشی دانشگاه مذاهب اسلامی با مدیر مرکز اسلامی استان گلستان

آغاز ثبت نام در مسابقه بزرگ کتابخوانی مجازی ویژه دانشجویان کشور/ جزئیات ثبت نام

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-11-08 | تعداد بازید :2370

مسابقه ملّی کتابخوانی مجازی ویژه دانشجویان سراسر کشور 20 بهمن ماه به صورت آنلاین برگزار می شود که علاقه مندان تا ۱۹ بهمن 1398 فرصت دارند در سایت اعلام شده ثبت نام کنند.

‌به گزارش روابط عمومی دانشگاه مذاهب اسلامی، مسابقه بزرگ کتابخوانی مجازی ویژه دانشجویان سراسر کشور با محوریت «کتاب فتنه تغلب» با همکاری بسیج دانشجویی واحد خواهران دانشگاه مذاهب اسلامی، انتشارات انقلاب اسلامی و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار می‌شود.

‌این مسابقه کتابخوانی به صورت سراسری و مجازی خواهد بود که دانشجویان سراسر کشور می‌توانند از ۱ الی ۱۹ بهمن نسبت به ثبت‌نام در این مسابقه از طریق سایت hamdamamketab.ir و book.mazaheb.ac.ir اقدام کنند.

‌زمان برگزاری مسابقه ۲۰ بهمن‌ماه به صورت مجازی و آنلاین خواهد بود و 13 جایزه برای نفرات برگزیده در نظر گرفته شده است. که به نفر اول ۳ میلیون تومان ، نفر دوم ۲ میلیون تومان، نفر سوم ۱ میلیون تومان و به ۱۰ نفر بعدی ۵۰۰ هزار تومان تقدیم می‌شود.

دانشجویان سراسر کشور می توانند با وارد کردن شماره تلفن و شماره دانشجویی و بارگذاری تصویر کارت دانشجویی یا فرم برگه انتخاب واحد خود در سایت hamdamamketab.ir و book.mazaheb.ac.ir اقدام به ثبت نام نمایند.

منبع مسابقه شامل صفحات 200 الی 250  کتاب " فتنه تغلب" می باشد که در سایت ثبت‌نام بارگذاری شده و متقاضیان می‌توانند آن را دانلود و مطالعه نمایند و همچنین شایان ذکر است صفحات ابتدایی این فایل حاوی مقدمه و فهرست کتاب است.