• با حفظ رویکرد دانشی و پژوهشی بدنبال کنشگری فرهنگی در عرصه تقریب هستیم/ تقریب بین مذاهب اسلامی بنا به شرع و عقل یک معروف و خیر عظیم است
  • آماده تجربه نگاری دانشی و بسط دانشی مدیریت تقریب مذاهب هستیم / کسانی که فکر می کنند بدون سرمایه گذاری در حوزه تقریب می توانند در مسیر تمدن سازی گام بردارند سخت در اشتباه هستند
  • مساله تقریب و وحدت اصلی ترین مساله تبلیغ رو به افق تمدن سازی نوین اسلامی است / دانشگاه مذاهب اسلامی آماده همکاری با سازمان تبلیغات اسلامی است.
  • باید مظاهر و نمادهای فرهنگی و هنری تمدن اسلامی را احیا کنیم / در ترویج تفکر و فرهنگ تقریب جای فعالیت های هنری_رسانه ای خالی است.
  • نشست تخصصی معاون آموزشی دانشگاه مذاهب اسلامی با مدیر مرکز اسلامی استان گلستان
دیدار مسئولین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان از واحد زاهدان

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1398-11-01 | تعداد بازید :2503

حضرت حجت الاسلام و المسلمین آکو معاون محترم آموزشی و پژوهشی، حجت الاسلام و المسلمین موسوی معاون محترم اجتماعی به همراه آقای دکتر شهرکی مدیر محترم بخش دانشگاهیان و فرهنگیان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان سیستان و بلوچستان با مجموعه کارکنان واحد زاهدان و جناب استاد مولوی سلامی در محل دفتر سرپرست دانشگاه دیدار و به گفتگو نشستند.

در این جلسه، ابتدا جناب آقای دکتر زرین پور ضمن عرض خیر مقدم، توضیحاتی درمورد دانشگاه و اهداف آن ارائه نمودند.

در ادامه این جلسه، در مورد برنامه های مهمی از جمله همایش ملی پیش رو در اسفند ماه سال جاری با نام ((امت واحده و نقش آن در گام دوم انقلاب اسلامی)) با پرچمداری واحد زاهدان دانشگاه ،بحث و مبادله نظر شد.