• نشست تخصصی درباره نقش ابوشهید حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی از چهره‌های شاخص عرصه وحدت و تقریب میان مذاهب اسلامی استان گلستان
  • آغاز به‌کار اولین پایگاه تخصصی بسیج طلاب به‌منظور ترویج فرهنگ و تفکر تقریب میان مذاهب اسلامی در واحد گنبد کاووس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری کارگاه با موضوع تقریب و دگرپذیری توسط دکتر زرین پور همزمان با سومین همایش ملی نغمه سرایان اهل سنت در گرگان
  • جلسه معارفه نو دانشجویان واحد بندرعباس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • دومین مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی ۱۴۰۰
برگزاری مراسم بزرگداشت هفته وحدت در واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1398-08-20 | تعداد بازید :2203

به مناسبت فرارسیدن هفته وحدت و میلاد نبی مکرم اسلام حضرت محمد (ص) مراسم جشنی در واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی با حضور میهمانانی از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان برگزار گردید.

این مراسم به همت دانشجویان شورای صنفی و اعضای امور فرهنگی دانشگاه با برگزاری برنامه های متنوع و همچنین پرسش و پاسخ دانشجویی از مسئولین ، اجرا گردید.

در ابتدای این مراسم بعد از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، جناب آقای طباطبایی معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان ضمن تبریک فرارسیدن هفته وحدت، سخنانی در این باب ایراد نمودند.

سپس جناب آقای دکتر زرین پور سرپرست واحد زاهدان دانشگاه، ضمن پاسخ به پرسشهای نمایندگان دانشجویان در مورد دغدغه ها و مشکلات دانشجویی، سخنانی در مورد وحدت و تقریب عملی بیان فرمودند.

ایشان اشاره کردند که اولین بایسته وحدت و اساسی ترین رکن آن نهادینه شدن باور به امت واحده به عنوان یک فصل الهی و تحقق بخشیدن به آن به عنوان یک ضرورت دینی است.خداوند در وصف مخالفان و معاندان اسلام میفرماید: تحسبهم جمیعا" و قلوبهم شتی.((پنداری که با هم (متحد) هستند اما در (واقع) دلهایشان دور از هم است))پس اصل اتحاد و ائتلاف، وحدت دلهاست.

در ادامه مراسم اجرای تئاتری با گویش بلوچی و کلیپی از عکس های خاطره انگیز دانشگاه به نمایش گذاشته شد که مورد استقبال بسیار خوب دانشجویان واقع گردید.

از دیگر برنامه ها نیز، اجرای دکلمه ، مسابقه هوش و اهداء جوایزی به قید قرعه به دانشجویان بود که برگزار شد.