• مبارک باد ایام خجسته هفته وحدت و سالروز ولادت پیامبر رحمت حضرت محمد(ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع)
  • اطلاعیه نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد
  • در گفت‌وگو با دکتر بیارجمندی رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی گلستان مطرح شد؛: وحدت؛ نرم‌افزار اصلی تمدن‌سازی نوین اسلامی
  • در آستانه هفته وحدت: تقریب و وحدت اسلامی از فرامین الهی است / اصلی ترین فرمانداری ،فرمانداری تقریب و وحدت اسلامی است
  • در آستانه هفته وحدت: وحدت اسلامی یک راهبرد عبادی_سیاسی است / علمای شیعه و اهل‌سنت گلستان الگوی کشوری وحدت اسلامی هستند
حضور سرپرست محترم واحد زاهدان در برنامه شبکه استانی هامون به مناسبت یوم الله 13 آبان

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1398-08-14 | تعداد بازید :2165

به مناسبت یوم الله 13 آبان، جناب آقای دکتر زرین پور سرپرست واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی در برنامه پخش زنده محبوب و پر بیننده مهر هنکین شبکه استانی هامون حاضر و سخنانی در مورد روز ملی استکبار ستیزی ایراد نمودند.

دکتر زرین پور با بیان این نکته که فرهنگ استکبار ستیزی پشتوانه فکری و عقیدتی در دین مبین اسلام دارد به تحریم های ظالمانه علیه ملت بزرگ ایران به عنوان یکی از راهبردهای استعمار بزرگ، امریکا اشاره نمود و برخی از راه های گذر از این مانع را اینگونه برشمرد:
1.القاء امید به جامعه
2.کارکرد صادقانه و مسئولیت پذیرانه دولتمردان و مسئولان
3.داشتن درک صحیح از شرایط جاری
4. باورمندی به توان و ظرفیتهای جامعه

وی با ذکر اینکه یوم الله 13 آبان علاوه بر اینکه به یک واقعه تاریخی اشاره دارد بر مسئولیت پذیری اجتماعی برای تمام اقشار جامعه با هر رده سنی نیز تاکید می کند.

شایان ذکر است برنامه مهر هنکین به گويش بلوچي روزهای زوج هر هفته به صورت زنده بمدت یک ساعت جهت مخاطبان بلوچ زبان باهدف احيا و ترويج سنتهاي فراموش شده به فرهنگ و آداب و رسوم مردم منطقه درچارچوب خانواده از شبکه استانی هامون پخش می شود.