• نشست تخصصی درباره نقش ابوشهید حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی از چهره‌های شاخص عرصه وحدت و تقریب میان مذاهب اسلامی استان گلستان
  • آغاز به‌کار اولین پایگاه تخصصی بسیج طلاب به‌منظور ترویج فرهنگ و تفکر تقریب میان مذاهب اسلامی در واحد گنبد کاووس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری کارگاه با موضوع تقریب و دگرپذیری توسط دکتر زرین پور همزمان با سومین همایش ملی نغمه سرایان اهل سنت در گرگان
  • جلسه معارفه نو دانشجویان واحد بندرعباس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • دومین مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی ۱۴۰۰

حضور پرسنل، اساتید، دانشجویان و طلاب دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج در راهپیمایی یوم الله 13 آبان

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1398-08-13 | تعداد بازید :1662

به گزارش روابط عمومی واحد سنندج، جمعی از پرسنل، اساتید، دانشجویان و طلاب دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج همراه و دوشادوش سایر اقشار مردم سنندج، با حضور در راهپیمایی یوم الله 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، ضمن سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، با آرمان های انقلاب، امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تجدید پیمان نمودند.

در این راهپیمایی سردار محمدعلی آسودی مشاور فرهنگی نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: "ای آمریکایی‌ها! وحدت و یکپارچگی ملت ایران، مردم سنندج، شیعه و سنی را در کنار هم ببین که با مشت‌های گره‌کرده، فریاد مرگ بر آمریکا را سر می‌دهند. این رمز پیروزی ماست."

در پایان این مراسم بیانیه پایانی راهپیمایی قرائت که با پاسخ کوبنده الله اکبر راهپیمایان سنندجی همراه شد.