• نشست تخصصی درباره نقش ابوشهید حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی از چهره‌های شاخص عرصه وحدت و تقریب میان مذاهب اسلامی استان گلستان
  • آغاز به‌کار اولین پایگاه تخصصی بسیج طلاب به‌منظور ترویج فرهنگ و تفکر تقریب میان مذاهب اسلامی در واحد گنبد کاووس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری کارگاه با موضوع تقریب و دگرپذیری توسط دکتر زرین پور همزمان با سومین همایش ملی نغمه سرایان اهل سنت در گرگان
  • جلسه معارفه نو دانشجویان واحد بندرعباس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • دومین مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی ۱۴۰۰

امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه مذاهب و دانشگاه اسلامی علوم و فنون کشمیر/ درخواست طرف هندی برای اعزام استادان ایرانی جهت تدریس

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-03-22 | تعداد بازید :2418

با حضور دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی و پرفسور دکتر مشتاق صدیق؛ تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه مذاهب اسلامی و دانشگاه اسلامی علوم و فنو کشمیر به امضای روسای دو دانشگاه رسید.

این تفاهم نامه در خصوص همکاریهای علمی، تبادل دانشجو، برگزاری پژوهش‌ها و کنفرانس‌های مشترک و اعزام اساتید و... مورد توافق طرفین قرار گرفت.

این تفاهم همکاری صبح امروز چهارشنبه ۲۲ خرداد ماه در جریان بازدید ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی و هیئت همراه از دانشگاه علوم و فنون کشمیر به امضا رسید.

همچنین در دیدار جداگانه روسای دو دانشگاه نحوه همکاری‌های مشترک مورد بررسی قرار گرفت.

در این دیدار رییس دانشگاه اسلامی علوم و فنون کشمیر به صورت رسمی از ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی درخواست کرد تا استادانی از ایران برای تدریس در این دانشگاه اعزام شوند.

گفتنی است این دانشگاه ۴ هزار دانشجو از کشورهای مختلف دارد و دارای دانشکده های فنی، اسلامی، مهندسی، الکترونیک و... می باشد.