• حفظ ادبیات فاخر تقریبی و دوری از ادبیات ضد تقریبی
  • کارگاه آموزشی «پروپوزال‌نویسی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های علوم اسلامی»
  • انتشار شمارۀ 15 «دو فصلنامۀ فقه مقارن» و شماره 53 «دو فصلنامه مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی»
  • فراخوان همکاری علمی ـ پژوهشی
  •  مهمترین راهبردهای تدوین آثار پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی

برای گسترش همکاری‌های علمی؛ دانشگاه‌های مذاهب اسلامی و الشام سوریه تفاهم‌نامه امضا کردند

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-02-16 | تعداد بازید :2211

تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی میان دانشگاه‌های مذاهب اسلامی و الشام سوریه برای گسترش تعاملات علمی و دانشگاهی به امضای روسای دو دانشگاه رسید.

پیش از ظهر امروز یکشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه هیئتی متشکل از رییس، معاونین و روسای دانشکده های دانشگاه الشام سوریه در دانشگاه مذاهب اسلامی ایران حضور یافتند و با ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی دیدار و گفت وگو کردند.

در این دیدار دکتر مختاری؛ رییس دانشگاه‌های مذاهب اسلامی و دکتر یاسر حوریه رییس دانشگاه الشام سوریه تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

گفتنی است این تفاهم‌نامه در راستای گسترش و تحکیم همکاری‌های مشترک علمی و پژوهشی بین دانشگاه‌های دو کشور منعقد شد.

از موضوعات مهم تفاهم‌نامه می‌توان به راه اندازی رشته مشترک مطالعات تقریبی، تبادل دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیئت علمی و تولید مجلات علمی مشترک و برگزاری کنفرانس‌های مشترک میان دانشگاه‌های مذاهب اسلامی و الشام سوریه اشاره کرد.