• اطلاعیه مهم زمان و جزئیات ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان جدید مقطع کارشناسی ۱۴۰۱ دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی
  • مدیر امور دانشجویی دانشگاه منصوب شد
  • اطلاعیه حمایت از آثار علمی دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی
  • اسامی پذیرفته شدگان نهایی آزمون اختصاصی طلاب سال 1401 دانشگاه مذاهب اسلامی در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد
  • کتاب فقه حکومت / نوشته‌ی جمعی از پژوهشگران / ناشر: دانشگاه مذاهب اسلامی / چاپ اول/ سال چاپ: پاییز ۱۴۰۱

برگزاری دومین جلسه شورای انتشارات دانشگاه با تصویب اولویت انتشار پنج کتاب

دانشگاه | تاریخ خبر : 1396-11-17 | تعداد بازید :3373
دومین جلسه شورای انتشارات با اعضای حقوقی و حقیقی این شورا در دفتر معاونت پژوهشی و فناوری با حضور اکثریت اعضا برگزار گردید.

در این جلسه پس از ارائه گزارش در مورد پیشرفت مراحل چاپ و نشر کتب مصوب در مورد صلاحیت و اولویت انتشار پنج کتاب به شرح ذیل تصمیم گیری شد:

۱. انتشار کتاب «مقارنة المذاهب في الفقه» اثر شیخ محمود شلتوت و شیخ محمدعلی السایس به تحقیق و تعلیق آراء امامیه توسط استاد سید فاضل موسوی جابری تصویب شد.

۲. انتشار ترجمه کتاب «نظریه حکومت در اسلام» اثر حضرت آیت الله اراکی تصویب گردید.

۳. انتشار کتاب درسنامه «الفقه الحنفی» اثر استاد مولوی اسحاق مدنی در یک مجلد تصویب گردید.

۴. انتشار کتاب «احوال، آثار، افکار و منابع اجتهادی مکتبهای فقهی چهار امام اهل سنت» اثر جناب آقای استاد محمد ملکی منوط به تصویب و اعمال نظر شورای پژوهش، تصویب گردید.

۵. انتشار کتاب «نسخه پژوهی نهج البلاغه» اثر جناب آقای دکتر محمدکاظم رحمتی منوط به تصویب و اعمال نظر شورای پژوهش تصویب گردید.