• حفظ ادبیات فاخر تقریبی و دوری از ادبیات ضد تقریبی
  • کارگاه آموزشی «پروپوزال‌نویسی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های علوم اسلامی»
  • انتشار شمارۀ 15 «دو فصلنامۀ فقه مقارن» و شماره 53 «دو فصلنامه مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی»
  • فراخوان همکاری علمی ـ پژوهشی
  •  مهمترین راهبردهای تدوین آثار پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی
طی نامه رسمی از سوی رییس دانشکده به دکتر مختاری صورت گرفت؛

دانشکده الهیات و ادیان دانشگاه پرتوریای آفریقای جنوبی خواستار همکاری های علمی و دانشگاهی با دانشگاه مذاهب اسلامی شد

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-11-08 | تعداد بازید :2567

رئیس دانشکده الهیات و ادیان دانشگاه پرتوریای آفریقای جنوبی  طی نامه رسمی از دانشگاه مذاهب اسلامی دعوت به همکاری های مشترک علمی و دانشگاهی کرد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر "مانیراج سوکداون" فرستاده رئیس دانشکده الهیات و ادیان دانشگاه پرتوریای آفریقای جنوبی ضمن دیدار با جناب آقای دکتر مختاری ریاست محترم دانشگاه مذاهب اسلامی، نامه رئیس دانشکده این دانشگاه را تقدیم کرد.

وی صبح امروز دوشنبه 8 بهمن ماه در دیدار با دکتر مختاری، نامه رئیس دانشکده الهیات و ادیان دانشگاه پرتوریای آفریقای جنوبی جهت ایجاد همکاریهای علمی و تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه پرتوریا و دانشگاه مذاهب اسلامی را تقدیم کرد.

در این دیدار دکتر مختاری ضمن معرفی دانشگاه مذاهب اسلامی و فعالیت های این دانشگاه در عرصه بین الملل در دوره جدید، آمادگی این دانشگاه را برای همکاری با دانشگاه پرتوریا آفریقای جنوبی اعلام کرد.

دکتر "مانیراج سوکداون"  Dr.maniraj sukdaven دارای دکتری رشته مطالعات دین و استاد برجسته دانشگاه پرتوریای آفریقای جنوبی پس از آن در نشست "مطالعات اسلام شناسی در آفریقا"  با حضور دانشجویان و اصحاب رسانه در سالن جلسات دانشگاه شرکت کرد.