• نشست تخصصی درباره نقش ابوشهید حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی از چهره‌های شاخص عرصه وحدت و تقریب میان مذاهب اسلامی استان گلستان
  • آغاز به‌کار اولین پایگاه تخصصی بسیج طلاب به‌منظور ترویج فرهنگ و تفکر تقریب میان مذاهب اسلامی در واحد گنبد کاووس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری کارگاه با موضوع تقریب و دگرپذیری توسط دکتر زرین پور همزمان با سومین همایش ملی نغمه سرایان اهل سنت در گرگان
  • جلسه معارفه نو دانشجویان واحد بندرعباس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • دومین مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی ۱۴۰۰

حضور و سخنرانی نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1397-09-19 | تعداد بازید :2540

به مناسبت 16 آذر روز دانشجو، دانشگاه مذاهب اسلامی واحد کردستان، ویژه برنامه ای را با حضور پرشور دانشجویان در سالن اجتماعات امام خامنه ای مدظله العالی برگزار نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج، در این مراسم مهندس سیداحسن علوی نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی که به عنوان سخران و مهمان ویژه حضور داشت، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی با اشاره به اهداف و رسالت این دانشگاه در مقابله با جنگ نرم دشمنان و تربیت نیروهای کارآمد در جهت ایجاد امت واحده، از تلاش های رئیس، اساتید و پرسنل آن تشکر نمود.

وی با اشاره به جایگاه وحدت در دکترین جمهوری اسلامی و تأکیدات فراوان امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در موضوع تقریب و وحدت امت اسلامی، فتوای تاریخی ایشان را در حفظ حرمت همسران پیامبر(ص) و تقدیر علمای الازهر از ایشان را یکی از نقاط عطف در موضوع وحدت دانست.

وی با اشاره به قدمت سه دهه ای دانشگاه مذاهب اسلامی در کشور و سابقه یک دهه حضور این دانشگاه در استان کردستان را مثبت ارزیابی نموده و این دانشگاه را از نقاط مثبت و مهم عزم نظام اسلامی در موضوع تقریب مذاهب اسلامی دانست.

این نماینده مجلس در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به اینکه مردم کردستان از دوستداران و ارادتمندان واقعی اهل بیت هستند، بر نقش دانشگاه مذاهب اسلامی در جهت جلوگیری از نقشه های تفرقه افکنانه دشمنان نظام اسلامی در جهت ایجاد تفرقه و جدا نمودن و دلسرد کردن مردم منطقه از این نظام تأکید کرد.

وی در پایان با تبریک روز دانشجو به دانشجویان، نقش و جایگاه دانشجو  را همچون موذن جامعه دانست و از دانشجویان خواست تا با خودساری معنوی و علمی، خود را آماده نگه دارند چرا که مسئولین آینده نظام از میان همین دانشجویان خواهد بود.

پیش از سخنان مهندس علوی، دکتر مرتضی خسروپناه رئیس واحد سنندج دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت دانشگاه مذاهب اسلامی، از ایشان خواست تا این دانشگاه در تصویب قوانین و بودجه نویسی تقویت و حمایت گردد.

وی با اشاره به اینکه در چهلمین سال انقلاب اسلامی قرار داریم و یک از دستاوردهای انقلاب دانشگاه مذاهب اسلامی است، گفت:" دانشگاه مذاهب اسلامی در خط مقدم مقابله با نقشه های شوم دشمنان که درصدد ایجاد تفرقه هستند، قرار دارد و ما این را برای خود افتخاری بزرگ می دانیم که توانسته ایم بخش عظیمی از این دسیسه ها را در قالب فعالیت های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و... نقش برآب کنیم."

در پایان برنامه با حضور مهندس علوی نماینده سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس و دکتر خسروپناه از نفرات برتر آموزشی، فرهنگی و هنری و... تجلیل به عمل آمد.