• نشست تخصصی درباره نقش ابوشهید حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی از چهره‌های شاخص عرصه وحدت و تقریب میان مذاهب اسلامی استان گلستان
  • آغاز به‌کار اولین پایگاه تخصصی بسیج طلاب به‌منظور ترویج فرهنگ و تفکر تقریب میان مذاهب اسلامی در واحد گنبد کاووس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری کارگاه با موضوع تقریب و دگرپذیری توسط دکتر زرین پور همزمان با سومین همایش ملی نغمه سرایان اهل سنت در گرگان
  • جلسه معارفه نو دانشجویان واحد بندرعباس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • دومین مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی ۱۴۰۰

مراسم بزرگداشت روز دانشجو در واحد خواهران دانشگاه برگزار شد

اخبار داخلی | تاریخ خبر : 1397-09-18 | تعداد بازید :4335

به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو در تاریخ چهارشنبه مورخ ۹۷/۹/۱۴  مراسم گرامیداشت این روز در نمازخانه ساختمان واحد خواهران به همت انجمن علمی زبان و ادبیات عرب و امور دانشجویی _ فرهنگی خواهران برگزار گردید.

در این برنامه که با حضور دانشجویان پرشور و چشمگیر همراه بود پس از تلاوت کلام الله مجید، سرکار خانم دکتر عربی از اعضای هیات علمی دانشگاه مذاهب اسلامی به ایراد سخنرانی پرداخت.

وی ضمن تبریک این روز بزرگ و فرخنده به دانشجویان؛ علت و تاریخچه مختصری از نامگذاری این روز به نام " روز دانشجو" را شرح و توضیح داد و به نقش مهم و خطیر دانشجویان در سرنوشت خود و جامعه اشاره کرد و گفت: دانشجویان با پیروی از مکتب عالیقدر اسلام و قرآن کریم و خط امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری که جبهه و هدف آنان همگی ضد استبدادی و ضد استکباری بوده و هست در عرصه های مختلف به موفقیت رسیدند.

خانم دکتر عربی بیان داشت: یک دانشجوی موفق و با انگیزه باید فرصت را در دانشگاه و جامعه مغتنم شمرده و با کسب علم و دانش و مهارتهای لازم آینده خود و کشور عزیزمان را شکوفا می کند.

در ادامه برنامه سرکار خانم دکتر دانش پور نماینده ریاست دانشگاه در امور خواهران دانشگاه نیز ضمن تبریک  این روز بزرگ و مبارک به دانشجویان گرامی به بیان توصیه هایی به دانشجویان پرداخت.

در پایان این مراسم از دانشجویان مشتاق و داوطلب در میزگرد مشاعره، هدایای به رسم یادبود تقدیم گردید.