• حفظ ادبیات فاخر تقریبی و دوری از ادبیات ضد تقریبی
  • کارگاه آموزشی «پروپوزال‌نویسی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های علوم اسلامی»
  • انتشار شمارۀ 15 «دو فصلنامۀ فقه مقارن» و شماره 53 «دو فصلنامه مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی»
  • فراخوان همکاری علمی ـ پژوهشی
  •  مهمترین راهبردهای تدوین آثار پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی
با حضور آیت‌الله تسخیری؛

مراسم روز پژوهش با رونمایی از 4 کتاب و اثر پژوهشی یکشنبه 26 آذر در دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار می شود

دانشگاه | تاریخ خبر : 1396-09-25 | تعداد بازید :2166
مراسم روز پژوهش با حضور آیت‌الله تسخیری مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور جهان اسلام و جمعی از اندیشمندان علوم اسلامی و شخصیت های علمی و تقریبی با رونمایی از 4 اثر پژوهشی در دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی، مراسم "هفته پژوهش" روز یکشنبه 26 آذرماه از ساعت 14 با حضور مشاور عالی ‌مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله تسخیری، دکتر خسروپناه، دکتر مختاری رئیس دانشگاه، مولوی نذیر احمد سلامی عضو مجلس خبرگان و جمعی از علمای شیعه و اهل سنت، استادان و فرهیختگان حوزه و دانشگاه برگزار می گردد. در این مراسم ضمن تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه مذاهب اسلامی از چهار اثر پژوهشی دانشگاه از جمله کتابهای «الجامع لشرحي التجرید» اثر حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر خسروپناه، «ما استدل به الحنفية من آثار صهر ختم البرية» اثر جناب آقای مولوی محمد اسحاق مدنی استاد دانشگاه مذاهب اسلامی و عالم اهل سنت رونمایی می شود. همچنین در این مراسم دو کتاب و اثر ارزشمند «حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر محمد حسین مختاری» رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با عنوان «درآمدی بر مبانی وحدت اسلامی؛ فرصت ها و چالش ها» و «درآمدی بر سبک زندگی از منظر اسلام» و نیز منشور اخلاق پژوهش دانشگاه و وبسایت جدید رونمایی خواهد شد. سخنرانی صاحبان آثار و کتب رونمایی شده، تجلیل از اعضای هیات علمی ، استادان مدعو و دانشجویان نمونه پژوهشگر، رونمایی از محصولات پژوهشی و معرفی کارمندان پژوهشگر برگزیده از دیگر بخش های این برنامه می باشد. این مراسم به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه مذاهب اسلامی در سالن شهید ماموستا شیخ الاسلام این دانشگاه واقع در تهران.خ فلسطین جنوبی، خ شهید روانمهر برگزار می‌گردد و حضور عموم علاقمندان آزاد است.