• اطلاعیه مهم زمان و جزئیات ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان جدید مقطع کارشناسی ۱۴۰۱ دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی
  • مدیر امور دانشجویی دانشگاه منصوب شد
  • اطلاعیه حمایت از آثار علمی دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی
  • اسامی پذیرفته شدگان نهایی آزمون اختصاصی طلاب سال 1401 دانشگاه مذاهب اسلامی در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد
  • کتاب فقه حکومت / نوشته‌ی جمعی از پژوهشگران / ناشر: دانشگاه مذاهب اسلامی / چاپ اول/ سال چاپ: پاییز ۱۴۰۱

سفیر اندونزی در ایران با تقدیر از مسئولان دانشگاه؛ دانشگاه مذاهب اسلامی پیشگام و پیشرو در همکاری های دانشگاهی بین ایران و اندونزی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-07-08 | تعداد بازید :3186

سفیر کشور اندونزی در ایران از تلاش‌های مسوولان دانشگاه مذاهب اسلامی به ویژه "جناب آقای دکتر ابراهیمیان" و "جناب آقای دکتر جهانگیری" در توسعه روابط آکادمیک بین ایران و اندونزی تقدیر کرد.

در طی سال گذشته نزدیک به ۲۰ تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه های ایران و اندونزی به امضا رسیده است و دو کنفرانس در دانشگاه مذاهب اسلامی و چند کنفرانس در دانشگاه های ایران به همت دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار گردیده است.

همچنین در طول سال گذشته چندین کنفرانس در دانشگاه های اندونزی توسط دانشگاه مذاهب اسلامی با اعزام هیئت های مختلف برگزار شده است.

برای اولین بار اعضای هیئت علمی دانشگاه مذاهب اسلامی در تابستان امسال در دانشگاه های اندونزی حضور یافتند و به صورت علمی و عملی به تبادل اندیشه ها و آثار علمی پرداختند.

به گفته سفیر ایران در اندونزی دانشگاه مذاهب اسلامی برترین دانشگاه در بسط همکاری‌های علمی بین ایران و اندونزی است.

دکتر مودین سفیر اندونزی در ایران نیز با اذان به این مطلب تأکید داشت دانشگاه مذاهب اسلامی پیشگام و پیشرو در همکاری های علمی بین دو ملت مسلمان ایران و اندونزی است از همین رو سفیر اندونزی در همایش دانشجویان اندونزی مقیم ایران از دو معاون دانشگاه مذاهب اسلامی تقدیر به عمل آورد.