• نشست تخصصی درباره نقش ابوشهید حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی از چهره‌های شاخص عرصه وحدت و تقریب میان مذاهب اسلامی استان گلستان
  • آغاز به‌کار اولین پایگاه تخصصی بسیج طلاب به‌منظور ترویج فرهنگ و تفکر تقریب میان مذاهب اسلامی در واحد گنبد کاووس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری کارگاه با موضوع تقریب و دگرپذیری توسط دکتر زرین پور همزمان با سومین همایش ملی نغمه سرایان اهل سنت در گرگان
  • جلسه معارفه نو دانشجویان واحد بندرعباس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • دومین مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی ۱۴۰۰

پیام ریاست محترم دانشگاه مذاهب اسلامی به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۹۷-۹

دانشگاه | تاریخ خبر : 1396-07-01 | تعداد بازید :2335

با سپاس از الطاف ایزد یکتا و در آستانه آغاز سال تحصیلی ۹۷- ۹۶، حضور شما دانشجویان محترم را مغتنم شمرده و شروع بالندگی و پویایی شما عزیزان را تبریک گفته و مقدمتان را به ساحت مقدسی دانشگاه گرامی می‎داریم.

خرسندیم که عزم راسخ تان به ثمر نشست و با تلاش بی وقفه، گامی دیگر به اهداف علمی خود نزدیکتر شده و توفیق خدمت به کشور اسلامی را کسب کرده‎اید. حال دیگر، در پرتو تجارب ارزشمند سالها ممارست، با گام هایی استوارتر و اطمینان بخش تر، به سوی افق های نوین دانش بشری، هماهنگ با پیشگامان و نام آوران جهان امروز، حرکت خواهید کرد.

اینک که با باورهای متفاوت به خاطر کسب مهارت های مختلف به حوزه دانشگاه قدم می گذارید، بدانید که همگی دارای ایده آلی واحدید. همه در جستجوی طرق اعتلاء و بالندگی کشورید. در زمینه های بسیاری از جمله تکنولوژی، اقتصاد، علوم انسانی و مدیریت و سایر موضوعات علمی، نیازمند دستیابی به استاندارد های بین المللی و کسب اعتبار جهانی هستیم. لذا در این برهه از زمان، درک مسئولیت در قبال جامعه از اولویت برخوردار است.

جامعه ایران؛ سرافرازی این مرز و بوم و آبادی آن را از شما می طلبد. بی تردید راهی که در آغاز آنید به پویندگانی سرشار از امید و آرزو نیاز دارد. اگر از پس آن به خوبی برآیید دستاوردهای گران سنگی را برای خود، دانشگاه و جامعه به ارمغان خواهید آورد.
دانشگاه مذاهب اسلامی

نیز با افتخار ورود تان به این سنگر مقدس را تبریک گفته و ضمن تلاش روز افزون و حمایت های بی وقفه، در این راه یار و یاورتان خواهد بود و موفقیت و سربلندی شما آیندگان کشور را از درگاه ایزد منان مسئلت می نماید.

دکتر محمد حسین مختاری
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی