• حفظ ادبیات فاخر تقریبی و دوری از ادبیات ضد تقریبی
  • کارگاه آموزشی «پروپوزال‌نویسی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های علوم اسلامی»
  • انتشار شمارۀ 15 «دو فصلنامۀ فقه مقارن» و شماره 53 «دو فصلنامه مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی»
  • فراخوان همکاری علمی ـ پژوهشی
  •  مهمترین راهبردهای تدوین آثار پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی
از سوی دانشگاه مذاهب اسلامی؛

شماره 47 مجله علمی- ترویجی «مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی» با مقالاتی از پژوهشگران شیعه و اهل سنت منتشر شد

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-03-12 | تعداد بازید :2461

شماره 47 مجله علمی- ترویجی «مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی» دانشگاه مذاهب اسلامی با  مطالب و مقالاتی از پژوهشگران شیعه و اهل سنت چاپ و منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی ، مجله «مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی» که با درجه علمی ـ ترویجی از کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور از سوی دانشگاه مذاهب اسلامی منتشر می شود و در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نیز نمایه می‌گردد.، جدیدترین شماره خود را عرضه کرد.

در شماره جدید(47) این مجله که به صورت فصلنامه منتشر می‌شود مقالاتی همچون؛ «علل درگیریهای مذهبی در بغداد دوره آل بویه» از مهدی خزائی، «مناسبات علمی و فرهنگی امامیه و زیدیه» از محمد دهقانی،«قاعده تقدم مصلحت عام بر خاص و تطبیق آن با موضوع قاچاق کالا و ارز

از محمد جمالی و «بررسی سلفی گری در رویکرد کلامی ابن کثیر و آلوسی با محوریت مبحث لوازم توحید» از  محمد مولوی و حمید ایماندار ارائه گردیده است.

همچنین در این شماره مقالات دیگری از جمله؛ «واکاوی انگاره انحصار تعزیر در ضرب با رویکرد تطبیقی» از  احمد مرتاضی و محمد اسدی «واکاوی دلالت صیغه امر از منظر ادبیات عرب و اصول فقه» از داود زرین پور و راضیه امینی به چاپ رسیده است.

چکیده عربی و انگلیسی مقالات نیز این شماره آمده است.