• حفظ ادبیات فاخر تقریبی و دوری از ادبیات ضد تقریبی
  • کارگاه آموزشی «پروپوزال‌نویسی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های علوم اسلامی»
  • انتشار شمارۀ 15 «دو فصلنامۀ فقه مقارن» و شماره 53 «دو فصلنامه مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی»
  • فراخوان همکاری علمی ـ پژوهشی
  •  مهمترین راهبردهای تدوین آثار پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی

حضور دانشجويان دانشگاه مذاهب اسلامي واحد سنندج در نشست با دبير شوراي عالي امنيت ملي

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1396-09-28 | تعداد بازید :1843
یادواره ۱۸۷۰ شهید ترور کردستان امروز با حضور دریابان شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در دانشگاه کردستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، یادواره ۱۸۷۰ شهید ترور کردستان با حضور دریابان شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی، دبیرکل بنیاد هابیلیان، خانواده معظم شهدا و جمعی از مسئولین استانی در محل تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد.
همزمانی این یادواره با ۲۷ آذر به عنوان روز وحدت حوزه و دانشگاه و روز عاری از خشونت نشان‌دهنده این است که مردم ایران قربانی ترور و ترویسم شدند و حضور ۱۷۸۰ شهید در استان فرهنگی کردستان بهترین نمود این واقعه است.
دانشگاه کردستان به عنوان دانشگاه مادر استان میزبان یادواره‌ای است که با هدف حرکت عظیم فرهنگی در راستای زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهیدان ترور استان کردستان برای نهادینه‌شدن فرهنگ ایثار و شهادت و حرمت‌نهادن به ساحت شهیدان والامقام برگزار شد.
گفتنی است در این مراسم از کتاب «یادنامه شهدای ترور استان کردستان» و خیابانی به نام شهید شاخص ترور «شهید ماموستا شیخ الاسلام» رونمایی شد.

همچنین دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی واحد سنندج در این مراسم شرکت نمودند.