• اطلاعیه مهم زمان و جزئیات ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان جدید مقطع کارشناسی ۱۴۰۱ دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی
  • مدیر امور دانشجویی دانشگاه منصوب شد
  • اطلاعیه حمایت از آثار علمی دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی
  • اسامی پذیرفته شدگان نهایی آزمون اختصاصی طلاب سال 1401 دانشگاه مذاهب اسلامی در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد
  • کتاب فقه حکومت / نوشته‌ی جمعی از پژوهشگران / ناشر: دانشگاه مذاهب اسلامی / چاپ اول/ سال چاپ: پاییز ۱۴۰۱

شرایط و امتیازات پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه مذاهب اسلامی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1401-04-29 | تعداد بازید :3160

تحصیل در این دانشگاه، رایگان است.

1. به منظور تسلّط دانشجویان به زبان دوّم (عربی یا انگلیسی)، کلاس‌هایی مازاد بر دروس رسمی، به طور رایگان، برگزار خواهد شد.
  2. در طول دوران تحصیل، به دانشجویان برتر، کمک هزینه سفر علمی-مطالعاتی به حداقل یکی از کشورهای جهان اسلام اختصاص خواهد یافت.

الزامات:

1. پایبندی عملی به وحدت جهان اسلام و تقریب مذاهب اسلامی و در نتیجه احترام به عقاید و مقدّسات دیگر مذاهب اسلامی الزامی است.
  2. پایبندی به اخلاق و شئونات اسلامی، الزامی است.
  3. پوشش چادر برای خواهران الزامی است.
  4. هر یک از رشته‌­های «فقه و حقوق شافعی»، «فقه و حقوق حنفی» و «فقه و حقوق امامیّه»، مختص پیروان همان مذاهب است.