• حفظ ادبیات فاخر تقریبی و دوری از ادبیات ضد تقریبی
  • کارگاه آموزشی «پروپوزال‌نویسی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های علوم اسلامی»
  • انتشار شمارۀ 15 «دو فصلنامۀ فقه مقارن» و شماره 53 «دو فصلنامه مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی»
  • فراخوان همکاری علمی ـ پژوهشی
  •  مهمترین راهبردهای تدوین آثار پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی درگذشت علیرضا تابش را تسلیت گفت

دانشگاه | تاریخ خبر : 1400-05-03 | تعداد بازید :720

دکتر سید محمد حسینی، رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با انتشار پیامی درگذشت علیرضا تابش رئیس بنیاد مسکن را تسلیت گفت.
در متن این پیام آمده است:

باسمه تعالی

الَّذِي خَلَقَ الْمَوْتَ وَالْحَيَاةَ لِيَبْلُوَكُمْ أَيُّكُمْ أَحْسَنُ عَمَلًا ۚ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْغَفُورُ
درگذشت آقای علیرضا تابش از چهره‌های خدوم، دلسوز و پرتلاش کشور را، در اثر ابتلای به کرونا تسلیت عرض می‌کنم. آن فقید سعید که سابقه استانداری در کردستان، گیلان و خوزستان، معاونت سیاسی وزارت کشور و ۱۶ سال ریاست بنیاد مسکن را داشت، همواره یار و غمخوار محرومان و آسیب‌دیدگان زلزله، سیل و دیگر حوادث غیر مترقبه بود.
امید است که خدمات ارزنده این مدیر توانمند و بی‌هیاهو، باقیات صالحات محسوب شود و مشمول شفاعت و کرم مولی‌الموحدین امام علی(ع) قرار گیرد.
هُوَ يُحْيِي وَيُمِيتُ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ
سید محمد حسینی، رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی