• اطلاعیه مهم زمان و جزئیات ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان جدید مقطع کارشناسی ۱۴۰۱ دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی
  • مدیر امور دانشجویی دانشگاه منصوب شد
  • اطلاعیه حمایت از آثار علمی دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی
  • اسامی پذیرفته شدگان نهایی آزمون اختصاصی طلاب سال 1401 دانشگاه مذاهب اسلامی در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد
  • کتاب فقه حکومت / نوشته‌ی جمعی از پژوهشگران / ناشر: دانشگاه مذاهب اسلامی / چاپ اول/ سال چاپ: پاییز ۱۴۰۱
اطلاعیه معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی

اعلام شناسه واریز هزینه ثبت نام دکتری 1400 دانشگاه مذاهب اسلامی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1400-03-04 | تعداد بازید :1613

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی در اطلاعیه ای شناسه هزینه واریز ثبت نام دکتری ۱۴۰۰ دانشگاه مذاهب اسلامی را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، داوطلبان بابت هزینه ثبت‌نام برای هر کد رشته محل بایستی مبلغ 1،500،000 ریال (یکصد و پنجاه هزار تومان) به حساب 55138486 بانک تجارت شعبه فلسطین جنوبی واریز و تصویر فیش واریزی را ارسال نمایند.
شناسه واریز: 13778811789

بنابر این اطلاعیه ، وجه پرداخت‌شده ثبت‌نام، (در صورت انصراف و یا عدم پذیرش نهایی متقاضی، اشتباه در پرداخت و ...) به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد. لذا داوطلبان محترم ضروری است قبل از واریز هزینه دقت لازم را به عمل آورند.