• نشست تخصصی درباره نقش ابوشهید حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی از چهره‌های شاخص عرصه وحدت و تقریب میان مذاهب اسلامی استان گلستان
  • آغاز به‌کار اولین پایگاه تخصصی بسیج طلاب به‌منظور ترویج فرهنگ و تفکر تقریب میان مذاهب اسلامی در واحد گنبد کاووس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری کارگاه با موضوع تقریب و دگرپذیری توسط دکتر زرین پور همزمان با سومین همایش ملی نغمه سرایان اهل سنت در گرگان
  • جلسه معارفه نو دانشجویان واحد بندرعباس دانشگاه مذاهب اسلامی
  • دومین مراسم معارفه نودانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی ۱۴۰۰

تاکید رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی بر جذب حداکثری دانشجویان نخبه خارجی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1400-01-28 | تعداد بازید :777

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در دومین جلسه هیات رئیسه این دانشگاه در سال جاری گفت: دانشگاه مذاهب اسلامی به عنوان یک دانشگاه بین‌المللی وظیفه دارد که با استفاده از ظرفیت های علمی کشور، امکان جذب حداکثری دانشجویان نخبه خارجی را برای سال تحصیلی جدید به دو صورت حضوری و غیر حضوری فراهم کند.

دکتر سید محمد حسینی در این جلسه ماه رمضان را ماه تقرب به خداوند دانست که آغازش رحمت، میانه اش مغفرت و پایانش رهایی از آتش دوزخ است و درهای آسمان از شب اول این ماه تا پایان باز است که باید با اغتنام فرصت به تهذیب نفس و کسب کمالات معنوی بپردازیم.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در بخش دیگری از این جلسه با تاکید بر نکوداشت مقامِ شخصیت های تقریبی در داخل و خارج از کشور گفت: تدوین تقویم وحدت و فعالیت پژوهشی و فرهنگی برای تبیین شخصیت مشاهیر تقریبی و گرامی داشت مناسبتهای مشترک، عامل موثری در همبستگی و اخوت مسلمانان است.

حسینی همچنین به راه اندازی شورای جذب اشاره کرد و گفت با دعوت از شخصیت های فرهنگی با تجربه و آشنا با مسائل منطقه و جهان زمینه های پذیرش دانشجویان خارجی ارتقاء خواهد یافت.

در این جلسه همچنین بر تقویت و گسترش شعب استانی تاکید و پیرامون چگونگی برگزاری روز استاد بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه نشست گزارشی از سفر معاونان آموزشی و فرهنگی دانشجویی به زاهدان و وضعیت واحد دانشگاه در استان سیستان و بلوچستان، ارائه و مسائل این واحد دانشگاهی بررسی و برای تقویت آن تصمیماتی اتخاذ شد.