• اطلاعیه مهم زمان و جزئیات ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان جدید مقطع کارشناسی ۱۴۰۱ دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی
  • مدیر امور دانشجویی دانشگاه منصوب شد
  • اطلاعیه حمایت از آثار علمی دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی
  • اسامی پذیرفته شدگان نهایی آزمون اختصاصی طلاب سال 1401 دانشگاه مذاهب اسلامی در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد
  • کتاب فقه حکومت / نوشته‌ی جمعی از پژوهشگران / ناشر: دانشگاه مذاهب اسلامی / چاپ اول/ سال چاپ: پاییز ۱۴۰۱

نشست معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اعضای محترم هیأت علمی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1399-10-29 | تعداد بازید :2724

نشست دکتر قاسم جعفری؛ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی با اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه در سالن جلسات برگزار شد.

در این نشست بر فعال شدن گروه های آموزشی و رفع مشکلات ادارای اعضای هیات علمی تاکید شد و اساتید در خصوص مشکلات آموزشی در سامانه آموزش مجازی نظرات خود را ارائه کردند.

همچنین در این جلسه در خصوص لزوم و ضرورت بازنگری و اصلاح سرفصل دروس تایید شد و اعضای هیات علمی نیز خواستار پیگیری تخصیص گرنت علمی به اساتید شدند. در خصوص جذب دانشجویان غیر ایرانی انتقاداتی از طرف اساتید مبنی بر عدم تطابق رشته پذیرش شده با مقاطع قبلی مطرح گردید و بر لزوم رعایت این موضوع تاکید شد.

همچنین دکتر خلفی از عدم تطابق موضوعات پایان نامه ها و رساله ها با چشم انداز و اهداف دانشگاه انتقاد کرد و اساتید را برای سوق دادن امور پژوهشی به سمت موضوعات تقریبی تشویق و ترغیب نمود.

دکتر جعفری نیز ضمن تشکر از اعضای هیات علمی و تاکید بر پیگیری مسائل مطرح شده از اساتید خواست تا پیگیری مطالبات اعضای هیأت علمی به صورت نظام مند و در قالب یک گروه همفکری دنبال و پیگیری شود.