• برگزاری اولین جلسه کمیته دانشگاهیان، فرهنگیان و فرهیختگان شورای اجتماعی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان سیستان و بلوچستان
  • حضور سرپرست محترم واحد زاهدان در برنامه زنده شبکه استانی هامون با موضوع فضائل شخصیت امام رضا(ع)
  • مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی استان گلستان(شعبه گنبدکاووس) معرفی شد
  • 33- پایگاه مرحوم آیت الله تسخیری دانشگاه مذاهب اسلامی استان گلستان(شعبه گنبدکاووس) افتتاح شد
  • شرکت سرپرست واحد زاهدان در جلسه ستاد برگزاری هفته وحدت استان سیستان و بلوچستان
آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو از میان طلاب حوزه های علمیه شیعه و مدارس علوم دینی اهل سنت در مقاطع کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری همزمان با سایر شعب دانشگاه، در واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار گرد

برگزاری آزمون اختصاصی پذیرش طلاب شیعه و اهل سنت در واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1399-06-27 | تعداد بازید :358

امسال نیز به مانند سالهای گذشته، دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان همزمان با سایر شعب دانشگاه در سراسر کشور بر اساس مجوز وزارت علوم،تحقیقات و فناوری و با نظارت سازمان سنجش آموزش کشور از میان طلاب حوزه های علمیه شیعه و مدارس علوم دینی اهل سنت در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، این آزمون روز پنجشنبه 27 شهریور ماه 99 با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی و با مجوز ستاد مدیریت کرونای استان سیستان و بلوچسنان برگزار گردید.

شایان ذکر است این آزمون در مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری در حوزه واحد زاهدان برگزار گردید که رشته های مورد پذیرش در واحد زاهدان دانشگاه به صورت ذیل می باشد :

مقطع کارشناسی :

1.فقه و حقوق امامیه