• با حفظ رویکرد دانشی و پژوهشی بدنبال کنشگری فرهنگی در عرصه تقریب هستیم/ تقریب بین مذاهب اسلامی بنا به شرع و عقل یک معروف و خیر عظیم است
  • آماده تجربه نگاری دانشی و بسط دانشی مدیریت تقریب مذاهب هستیم / کسانی که فکر می کنند بدون سرمایه گذاری در حوزه تقریب می توانند در مسیر تمدن سازی گام بردارند سخت در اشتباه هستند
  • مساله تقریب و وحدت اصلی ترین مساله تبلیغ رو به افق تمدن سازی نوین اسلامی است / دانشگاه مذاهب اسلامی آماده همکاری با سازمان تبلیغات اسلامی است.
  • باید مظاهر و نمادهای فرهنگی و هنری تمدن اسلامی را احیا کنیم / در ترویج تفکر و فرهنگ تقریب جای فعالیت های هنری_رسانه ای خالی است.
  • نشست تخصصی معاون آموزشی دانشگاه مذاهب اسلامی با مدیر مرکز اسلامی استان گلستان

30- کارگاه دانش افزایی پژوهشی ویژه اساتید حوزه های علمیه برادران استان گلستان برگزار شد.

شعبه گنبد کاووس | تاریخ خبر : 1399-04-23 | تعداد بازید :773

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مذاهب اسلامی،  کارگاه دانش افزائی پژوهشی اساتید حوزه های علمیه برادران استان گلستان به مدت 3 روز(16-18 تیرماه) در یک کلاس 20 نفره و با حضور و تدریس حجت الاسلام والمسلمین جلال عراقی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی استان گلستان برگزار شد.بنابر این گزارش، از جمله محتوای علمی کارگاه و سرفصل‌های آن، انواع روش، فرق روش تحقیق با روش‌شناسی، روانشناسی علوم، تفاوت تحقیق با گزارش تحقیق،سوال تحقیق(سوال اصلی و فرعی و کاربرد آن ها)،بررسی پیشینه تحقیق، چکیده، جمع آوری داده ها در تحقیقات دینی،تحلیل داده ها و استنباط نتایج و غیره بوده است.

گفتنی است حجت الاسلام و المسلمین عراقی در حاشیه این کارگاه به معرفی بیشتر دانشگاه مذاهب اسلامی، اهداف و اهمیت آن و همچنین شرایط ثبت نام آزمون اختصاصی ویژه طلاب نیز پرداخته اند.