• 30- کارگاه دانش افزایی پژوهشی ویژه اساتید حوزه های علمیه برادران استان گلستان برگزار شد.
  • 29- حضور سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه گنبد کاووس در نشست صمیمی روسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان گلستان با اعضای محترم مجمع نمایندگان استان گلستان در مجلس شورای اسلامی
  • اعلام نتایج بخش معارفی و حفظ سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور
  • دکتر مختاری در چهارمین کنفرانس ملی اسلام و ارزش های متعالی مطرح کرد: «بررسی و تبیین نقش ارزش های سازمانی بر سلامت معنوی کارکنان با تاکید بر رویکرد اسلامی»
  • دیدار معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی با معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم

دستورالعمل اجرايی جشنواره بین المللی حرکت ویژه فعالیت‌ها و دستاوردهای علمی دانشجویان

اخبار دانشجویی | تاریخ خبر : 1399-03-13 | تعداد بازید :243

• دوره سیزدهم-

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­مقدمه

جشنواره بین المللی حرکت ویژه انجمن‌های علمی دانشجویی و با تأکید بر هم­افزایی، تکثیر ایده­های خلاق و ایجاد انگیزه و نشاط در انجمن‌های علمی دانشجویی همه ساله برگزار می‌شود. این جشنواره تلاش می­کند تا مبنا و مبداء حرکتی نوین برای سازماندهی فعالیت‌های علمي دانشجویی باشد.

سیزدهمین دوره جشنواره بین المللی حرکت رویدادی برای رقابت، عرضه و نمایش دستاوردهای برتر علمی دانشجویان است. اين جشنواره، به صورت سالانه و با سياستگذاري و برنامه­ريزي اداره كل فرهنگي و اجتماعي و با همکاری دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور و حمايت و مشاركت نهادهاي مختلف دولتي و غيردولتي برگزار مي­شود. اما با این تفاوت که سال کنونی ، سالی است که جهان و همچنین کشور ما در معرض ابتلا به ویروس همه‌گیر کرونا قرار گرفته است .به علت شیوع و سرعت بالای انتقال این بیماری با گذشت زمانی کوتاه بسیاری از کشورها سیاست تعطیلی تمام مقاطع تحصیلی و موسسات آموزشی را پیش گرفتند. در ایران نیز ابتدای اسفند ماه 98 تمامی دانشگاه‌ها و مراکز اموزش عالی با مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا آموزش حضوری خود را متوقف نمودند. بدین ترتیب نظام آموزش عالی با بررسی شرایط موجود و با بهره گیری از تجارب بین المللی تصمیم گرفت همگام با سیاست‌های دولت جمهوری اسلامی مبنی بر اجتناب از وقفه در سامانه های مختلف خدمات کشوری و با اولویت قرار دادن اطمینان از حفظ سلامتی و ایمنی دانشجویان و دانشگاهیان نسبت به فعال نگه داشتن حداکثری فعالیت‌های آموزشی و پزوهشی دانشگاه ها و موسسات اموزش عالی اقدام نماید. با توجه به سیاست کلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اجرای کارویژه های اصلی دانشگاه‌ها در امر آموزش و پژوهش و فرهنگ نیز در این دوران وارد عرصه جدیدی شده و در فضای مجازی دنبال می‌شود.

با توجه به موارد مذکور، راهبرد اصلي اداره كل فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم در اين دوره، تاكيد بر تداوم و اجرای برنامه ها در نتیجه تغيير و انعطاف در رويكرد برگزاري جشنواره با توجه به شرایط موجود است. بر اين اساس دستورالعمل دوره سیزدهم جشنواره تهيه، تنظيم و اجرا مي­شود.

دریافت فایل pdf اطلاعیه