• 30- کارگاه دانش افزایی پژوهشی ویژه اساتید حوزه های علمیه برادران استان گلستان برگزار شد.
  • 29- حضور سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه گنبد کاووس در نشست صمیمی روسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان گلستان با اعضای محترم مجمع نمایندگان استان گلستان در مجلس شورای اسلامی
  • اعلام نتایج بخش معارفی و حفظ سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور
  • دکتر مختاری در چهارمین کنفرانس ملی اسلام و ارزش های متعالی مطرح کرد: «بررسی و تبیین نقش ارزش های سازمانی بر سلامت معنوی کارکنان با تاکید بر رویکرد اسلامی»
  • دیدار معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی با معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم

حضور دکتر ابراهیمی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس درجلسه شورای استانی حوزه علمیه استان در بندرلنگه

شعبه بندرعباس | تاریخ خبر : 1399-03-13 | تعداد بازید :175

جلسه شورای استانی حوزه علمیه با ریاست حجت الاسلام والمسلمین دکترعبادی زاده نماینده محترم ولی فقیه دراستان ومدیریت حوزه علمیه استان با میزبانی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا رکنی دربندرلنگه برگزار شد .

دراین نشست راهکارهای جذب ،رشته های تخصصی مورد نیاز وارتقاء علمی، اخلاقی حوزه ههای علمی استان به تصویب رسید .درضمن جلسه دکترابراهیمی با مدیر مدرسه علمیه بندرلنگه پیرامون جذب اختصاصی طلاب دردانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس به تبادل نظر پرداخت.

امورفرهنگی ودانشجویی واحدبندرعباس