• حضور سرپرست محترم واحد زاهدان در دومین جلسه شورای اجتماعی نهاد مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان سیستان و بلوچستان
  • 32- بازدید میدانی آقای دکتر مهدی جمالی فر معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی کل کشور از دانشگاه مذاهب اسلامی استان گلستان( شعبه گنبدکاووس)
  • 31- استقبال پرشور حوزویان شیعه و سنی استان گلستان از دومین آزمون ویژه طلاب دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه گنبد کاووس
  • برگزاری آزمون اختصاصی دانشگاه مذاهب اسلامی واحدبندرعباس 27شهریور 99
  • برگزاری آزمون اختصاصی پذیرش طلاب شیعه و اهل سنت در واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی

بازدید ونشست صمیمی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس با دانشجویان خوابگاه خواهران این واحد98/9/4

شعبه بندرعباس | تاریخ خبر : 1398-09-06 | تعداد بازید :952

سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحدبندرعباس آقای دکتر ابراهیمی شامگاه روز دوشنبه 4 آذر ماه از خوابگاه واحد خواهران این واحد بازدید کرد .

دکتر ابراهیمی ضمن بازدید، درنشست صمیمی با دانشجویان حضوریافت و صمیمانه دغدغه ها و مشکلات آنهارا در خصوص نکات و مسائل مورد نظر آنها در  امور خوابگاهی و تغذیه و .. پاسخ داد.