• اعلام نتایج بخش معارفی و حفظ سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور
  • دکتر مختاری در چهارمین کنفرانس ملی اسلام و ارزش های متعالی مطرح کرد: «بررسی و تبیین نقش ارزش های سازمانی بر سلامت معنوی کارکنان با تاکید بر رویکرد اسلامی»
  • دیدار معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی با معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم
  • /یادداشت دکتر مختاری/ عقلانیت رضوی؛ مهمترین اصل در ارتباطات میان فرهنگی
  • چهاردهمین شماره مجله علمی، پژوهشی «فقه مقارن» منتشر شد

برگزاری نخستین جلسه کمیته علمی دومین همایش ملی «آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزۀ علوم انسانی اسلامی»

اخبار داخلی | تاریخ خبر : 1398-08-28 | تعداد بازید :1478

نخستین جلسۀ اعضای کمیتۀ علمی دومین همایش ملی «آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزۀ علوم انسانی اسلامی» با تأکید بر نقد کارآمدی فعلی و الزامات کارآمدسازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی؛ نخستین جلسۀ اعضای کمیتۀ علمی دومین همایش ملی «آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزۀ علوم انسانی اسلامی» روز شنبه 18 آبانماه به همت معاونت پژوهشی و فنآوری در سالن جلسات دانشگاه مذاهب اسلامی با حضور نمایندگانی از دانشگاه ها، مراکز و پژوهشگاه ها تشکیل شد، پوستر و محورهای همایش بررسی و جمع بندی گردید.

در ابتدای این نشست سرکار خانم دکتر ملکی معاون پژوهشی دانشگاه ضمن خیر مقدم به حاضرین، به ارائۀ گزارشی از اولین همایش در سال گذشته و تلاش های صورت گرفته برای مستندسازی همایش سال قبل و اقدامان انجام شده برای همایش امسال پرداخت و به اهمیت نمایه شدن همایش در ISC تاکید کرد.

دکتر ملکی همچین مطالبی درباره چالش گسترش پژوهش های کمّی و ضرورت اتخاذ نگاه جامع به علوم انسانی اسلامی بیان کردو گفت: با عنایت به نقش دانشگاه مذاهب اسلامی در برگزاری این همایش، توجه به مسئلۀ تقریب در محورهای همایش حائز اهمیت است. به علاوه، این همایش به دنبال یافتن آسیب ها در حوزۀ پایان نامه هاست.

در ادامه تعدادی از میهمانان و نمایندگان دانشگاه ها نظرات، دیدگاهها و پیشنهادت خود را درباره موضوع همایش، محورها و ... ارائه نمودند.

شایان ذکر است که دومین همایش ملی «آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزۀ علوم انسانی اسلامی» با تأکید بر نقد کارآمدی فعلی و الزامات کارآمدسازی روز 8 اسفند 98 در شهر مقدس قم برگزار خواهد شد که به زودی فراخوان مقالات و جزئیات دیگر مربوط به این همایش اطلاع رسانی خواهد شد.