• جملات طلایی از رهبر معظم انقلاب درباره "دانشجو"/ به مناسبت 16 آذرماه روز دانشجو
  • دیدار سرپرست واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان
  • اردوی زیارتی قم ویژه دانشجویان پسر 14 و 15 آذرماه برگزار می‌شود
  • اردوی یک روزه قم_جمکران ویژه دانشجویان دختر 14 آذرماه برگزار می‎شود
  • نخستین جلسه شورای هماهنگی همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها برگزار شد

برگزاری نخستین جلسه کمیته علمی دومین همایش ملی «آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزۀ علوم انسانی اسلامی»

اخبار داخلی | تاریخ خبر : 1398-08-28 | تعداد بازید :147

نخستین جلسۀ اعضای کمیتۀ علمی دومین همایش ملی «آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزۀ علوم انسانی اسلامی» با تأکید بر نقد کارآمدی فعلی و الزامات کارآمدسازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی؛ نخستین جلسۀ اعضای کمیتۀ علمی دومین همایش ملی «آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزۀ علوم انسانی اسلامی» روز شنبه 18 آبانماه به همت معاونت پژوهشی و فنآوری در سالن جلسات دانشگاه مذاهب اسلامی با حضور نمایندگانی از دانشگاه ها، مراکز و پژوهشگاه ها تشکیل شد، پوستر و محورهای همایش بررسی و جمع بندی گردید.

در ابتدای این نشست سرکار خانم دکتر ملکی معاون پژوهشی دانشگاه ضمن خیر مقدم به حاضرین، به ارائۀ گزارشی از اولین همایش در سال گذشته و تلاش های صورت گرفته برای مستندسازی همایش سال قبل و اقدامان انجام شده برای همایش امسال پرداخت و به اهمیت نمایه شدن همایش در ISC تاکید کرد.

دکتر ملکی همچین مطالبی درباره چالش گسترش پژوهش های کمّی و ضرورت اتخاذ نگاه جامع به علوم انسانی اسلامی بیان کردو گفت: با عنایت به نقش دانشگاه مذاهب اسلامی در برگزاری این همایش، توجه به مسئلۀ تقریب در محورهای همایش حائز اهمیت است. به علاوه، این همایش به دنبال یافتن آسیب ها در حوزۀ پایان نامه هاست.

در ادامه تعدادی از میهمانان و نمایندگان دانشگاه ها نظرات، دیدگاهها و پیشنهادت خود را درباره موضوع همایش، محورها و ... ارائه نمودند.

شایان ذکر است که دومین همایش ملی «آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزۀ علوم انسانی اسلامی» با تأکید بر نقد کارآمدی فعلی و الزامات کارآمدسازی روز 8 اسفند 98 در شهر مقدس قم برگزار خواهد شد که به زودی فراخوان مقالات و جزئیات دیگر مربوط به این همایش اطلاع رسانی خواهد شد.