• در نشستی علمی از سوی دانشگاه مذاهب اسلامی در ایرانداک بررسی شد؛ لزوم تدوین برنامه درسی برای اخلاق پژوهش در راستای اثر بخشی پایان نامه ها و رساله ها
  • دیدار سرپرست واحد زاهدان به همراه استاد مولوی سلامی با آقای کردستانی مدیر کل محترم صدا و سیمای استان سیستان و بلوچستان
  • حجت الاسلام والمسلمین دکتر شهریاری در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه: دانشگاه مذاهب اسلامی در تحقق نوسازی و نوگرایی جریان تقریب می تواند بسیار موثر و نقش آفرین باشد/ دکتر مختاری: دانشگاه مذاهب اسلامی بازوی بسیار قوی و محکمی برای مجموعه و جریان تقریب است
  • نتایج مسابقات تنیس روی میز و دارت دانشجویان دختر در المپیاد ورزشی درون دانشگاهی
  • پیش نشست دومین همایش ملی آسیب‌شناسی پایان‌نامه‌ها 29 بهمن در دانشگاه باقرالعلوم برگزار می‌شود

بازدید ریاست و معاونین دانشگاه از ساختمان آموزشی واحد خواهران، دیدار و گفتگو با دانشجویان و اساتید این واحد

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-07-21 | تعداد بازید :687

ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی به همراه معاونین همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید ضمن حضور و بازدید از واحد خواهران دانشگاه و گفت وگو با دانشجویان از نزدیک در جریان مسائل مربوط به این واحد قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با ایام آغاز سال تحصیلی جدید، روز یکشنبه 21 مهرماه جناب آقای دکتر مختاری ریاست محترم دانشگاه به همراه دکتر صابری معاون آموزشی، دکتر فیاضی معاون اداری و مالی، دکتر باقری معاون فرهنگی و دانشجویی و دکتر قاضی زاده مدیرکل حوزه ریاست از کلاس های درس و بخش های مختلف واحد خواهران دانشگاه بازید بعمل آوردند.

در جریان این بازدید، تعدادی از دانشجویان این واحد، دغدغه ها و نظرات خود در خصوص مسائل آموزشی و ... را با ریاست محترم دانشگاه در میان گذاشتند و سپس در جلسه ای با حضور معاونین و سرپرست واحد خواهران مباحث مطرح شده توسط دانشجویان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و ریاست محترم دانشگاه، معاونین را به پیگیری و رفع این مسائل و دغدغه ها مکلف نمودند.

دکتر مختاری همچنین کمبود فضای آموزشی به ویژه در واحد خواهران را یکی از دغدغه های مهم مسئولان دانشگاه نیز عنوان نمود و بیان داشت که برای رفع این مشکل که از بدو تاسیس این واحد وجود داشته تلاش میکنیم و به دنبال ایجاد پردیس خواهران دانشگاه هستیم که نیازمند کمک و حمایت تمامی دستگاه های حاکمیتی و دولتی و شهرداری و... هستیم چرا که استقبال بی نظیر و علاقه شدید خانواده به تحصیل فرزندانشان در این دانشگاه وظیفه و مسئولیت ما را بیشتر کرده که بایستی با حمایت و کمک همگانی این دانشگاه را به جایگاه واقعی اش برسانیم.

گزارش تصویری این دیدار را از اینجا مشاهده نمائید.

جدیدترین اخبار