• دکتر مختاری در نشست "اتحادیه دانشگاهیان کنفرانس وحدت": مقاومت فلسطینی با احیای اندیشه دینی هم‌سویی دارد/ امام خمینی(ره) بزرگترین احیاگر تفکر دینی
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته علمی دومین همایش ملی «آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزۀ علوم انسانی اسلامی»
  • بیانیه پایانی "کمیسیون اندیشمندان دانشگاهی" سی و سومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی
  • معاون پژوهش دانشگاه مذاهب اسلامی: نقش زنان در بدنه نخبگانی وحدت اسلامی باید تقویت و پر رنگ شود
  • برگزاری اولین آزمون سطح یک ویژه دانشجویان جذب اختصاصی

دیدار ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی با رییس اوقاف و مزارات ایالت پنجاب و ریاست موسسه منهاج الحسین پاکستان

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-06-23 | تعداد بازید :386

دیدار ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی با رییس اوقاف و مزارات ایالت پنجاب پاکستان

دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در ادامه دیدارهای خود در سفر پاکستان دکتر طاهر بخاری؛ رییس اوقاف و مزارات ایالت پنجاب،بزرگترین ایالت این کشور دیدار کرد.

در این دیدار دکتر طاهر بخاری ضمن آشنایی با اهداف و رسالت های دانشگاه مذاهب اسلامی گفت که وجود دانشگاه مذاهب اسلامی با چنین اهداف و آرمان‌هایی بسیار با ارزش است.

دکتر مختاری نیز در این دیدار ضمن اشاره به فلسفه تاسیس دانشگاه و فعالیت‌های و با بیان اینکه تقریب، خط قرمز ماست اظهار داشت: آماده تقویت و ارائه بخش گفتگوی بین المذاهب وزارت اوقاف هستیم.

گفتنی است دکتر دکتر طاهر بخاری، رئیس اوقاف و مزارات ایالت پنجاب از شخصیت‌های اهل سنت این کشور می باشد و در این دیدار خاطراتی از سفر خود به کربلای معلی را بازگو نمود.

تقدیر ریاست موسسه منهاج الحسین پاکستان از ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی

ریاست موسسه منهاج الحسین؛ دکتر محمدحسین اکبر با اهدای هدایا و کتب منتشر شده این موسسه از دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی تقدیر نمود.

این موسسه یکی از موسسات بسیار فعال فرهنگی در پاکستان می‌باشد که هم در حوزه آموزش و برنامه‌های فرهنگی و مذهبی فعال است.

علامه محمد حسین اکبر از علمای برجسته پاکستان در حوزه فعالیت های تقریبی و از اعضای سابق شورای ایدئولوژیک پاکستان می‌باشد.