• اطلاعیه مهم/جزئیات، مدارک مورد نیاز و زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان "مقطع کارشناسی" سال تحصیلی 99-98 دانشگاه مذاهب اسلامی
  • مصاحبه علمی با پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون اختصاصی طلاب در دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان با حضور مسئولین و اعضای هیئت علمی دانشگاه
  • مصاحبه علمی با پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون اختصاصی طلاب در دانشگاه مذاهب اسلامی واحدبندرعباس باحضور دکتراجداد ودکتر خلفی از دانشگاه مذاهب اسلامی 98/6/23-24
  • دیدار دکتر مختاری با رئیس و اعضای شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان و تقدیر از فعالیت های تقریبی دانشگاه مذاهب اسلامی
  • در دیدار دکتر مختاری با نایب رئیس جماعت اسلامی پاکستان"عنوان شد: دعوت رسمی از "لیاقت بلوچ" جهت حضور در کنفراس وحدت از طر‌ف آیت الله اراکی

با حضور نمایندگان دانشگاه مذاهب اسلامی و مسوولان استان کرمانشاه مقدمات راه اندازی پردیس دانشگاه در اورامانات بررسی شد

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-05-14 | تعداد بازید :359

در نشستی با حضور نمایندگان دانشگاه مذاهب اسلامی و مسوولان استان کرمانشاه مقدمات راه اندازی پردیس دانشگاه در اورامانات و شروع فعالیت آن از مهرماه ۹۸ بررسی شد.

در این نشست که به منظور هماهنگی بین سازمان‌ها و مراکز استان کرمانشاه و شهرستان روانسر و دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار شد، دکتر شهاب نادری نماینده مردم شریف اورامانات، دکتر یزدان‌پناه مدیرکل آموزش و‌ پرورش استان کرمانشاه، مهندس مصطفی زاده فرماندار شهرستان روانسر، دکتر موسوی مشاور و نماینده ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی، آقای حسینی مدیرکل خدمات عمومی و پشتیبانی دانشگاه حضور داشتند.

در این نشست مقرر شد علاوه بر زمین، ساختمانی برای راه اندازی پردیس دانشگاه مذاهب اسلامی اورامانات تا پایان مرداد ماه در اختیار دانشگاه قرار گیرد.

همچنین محل تشکیل کلاس‌ها تا زمان آماده شدن ساختمان اصلی در مجتمع ملاصدرا برگزار می‌شود و پس از آن اقدامات ساخت پردیس دانشگاه در زمین مذکور شروع می‌شود.

همه مسوولان استان کرمانشاه و شهرستان روانسر بر تسریع در عملیاتی کردن راه اندازی پردیس دانشگاه در اورامانات تاکید کردند.

فرماندار محترم روانسر نیز راه اندازی این پردیس را یکی از عوامل مهم در توسعه این شهرستان عنوان کرد و گفت: در این راستا از هیچ حمایت و تلاشی فروگذاری نخواهیم کرد و امیدواریم شاهد جذب بیش از پیش جوانان علاقه مند تحصیل شهرستان در این دانشگاه باشیم که ثمرات مهم معنوی، فرهنگی و اجتماعی با خود به همراه خواهد داشت.

همچنین در این نشست یک زمین ده هکتاری و یک ساختمان نیمه تمام با قول اتمام آن به مساحت ۷۵۰ متر نیز توسط فرماندار محترم برای کمک به راه اندازی پردیس اورامانات در نظر گرفته شد.

ضمنا شهردار و مدیر جهاد کشاورزی ومدیر سازمان زمین و مسکن و سایر مسولان شهرستان روانسر در جلسه حضور یافته و تعهدات خود را برای تسریع در راه اندازی پذیرفته و قول همکاری تمام داده اند.