• علت نامگذاری روز 16 آذرماه به عنوان "روز دانشجو"
  • جملات طلایی از رهبر معظم انقلاب درباره "دانشجو"/ به مناسبت 16 آذرماه روز دانشجو
  • دیدار سرپرست واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان
  • اردوی زیارتی قم ویژه دانشجویان پسر 14 و 15 آذرماه برگزار می‌شود
  • اردوی یک روزه قم_جمکران ویژه دانشجویان دختر 14 آذرماه برگزار می‎شود
برگزاری مراسم افطاری وحدت با حضور مسئولان استان سیستان و بلوچستان و معاونان دانشگاه

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1398-02-30 | تعداد بازید :1589

به همت واحد زاهدان دانشگاه، همزمان با ایام ماه مبارک رمضان، مراسم افطاری وحدت با حضور مدیران و مسئولان استانی، روحانیون معظم شیعه و اهل سنت، سران طوایف و معاونین دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم، دکتر زرین پور سرپرست واحد زاهدان ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان، با ابراز خرسندی از پیشگامی دانشگاه مذاهب اسلامی در مقوله مهم وحدت عملی، ابراز امیدواری کرد با پیشرفت هر چه بیشتر اینگونه تعاملات، گام های بزرگتری در عرصه گفتمان تقریب برداشته شود.

در ادامه، مولوی نذیر احمد سلامی در سخنانی اظهار داشت: دشمن به دنبال اسلام هراسی و ایجاد رعب و وحشت بوده و آتش را برسر مسلمانان مظلوم و بی‌گناه می‌ریزد و تا مسلمانان با یکدیگر متحد نشوند پیشرفتی حاصل نمی شود.

نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد ایران در نقطه‌ای واقع شده که کشورهای اطرافش با جنگ و ناامنی مواجه است و در چنین شرایطی کشورمان از امنیت کامل برخوردار است که مؤلفه اول آن داشتن رهبری آگاه و عالم، مؤلفه دوم تعامل مردم با مسئولان و مؤلفه سوم حراست و حفاظت مرزبانان غیور از این آب و خاک بوده است.

سپس آقای دکتر صابری در سخنانی، با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران توانسته در طول چهل سال اخیر به عنوان یک تمدن اسلامی بزرگ به جهان معرفی شود، آماده شدن برای گام دوم انقلاب و نقش بزرگ جوانان در این عرصه را طبق فرمایشات رهبرمعظم انقلاب ، گامی بزرگ در جهت موفقیت بیشتر در این روند دانست.

در ادامه این مراسم، شیخ الاسلام مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان  در سخنانی، وحدت مسلمین را ضرورت حیاتی کشورهای منطقه دانست.

امام جمعه اهل سنت زاهدان ضمن تشکر از فعالیت­های ارزنده دانشگاه مذاهب اسلامی در امر تقریب، با تاکید بر این‌که «تنها راه نجات، وحدت و اتحاد مسلمانان بوده اما وحدت باید عملی باشد و با حرف محقق نمی‌شود» گفت: وحدت یک نیاز ضروری میان کشورهای منطقه است و باید کشورها با یکدیگر گفتمان داشته باشند تا به وحدت برسند.

شایان ذکر است معاونان محترم دانشگاه در ادامه سفر خود ، طی بازدید از واحد زاهدان دانشگاه و دیدار با کارکنان و دانشجویان، بر پیشرفت مضاعف واحد زاهدان ، به عنوان یک قطب بزرگ کشوری دانشگاه مذاهب اسلامی و برطرف نمودن مشکلات و موانع موجود تاکید کردند.