• معاون پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی تشریح کرد: چرایی ضرورت اسلامی‌سازی علوم انسانی/ دلایل ناکارآمدی پایان‌نامه‌ها
  • آغاز ثبت نام در مسابقه بزرگ کتابخوانی مجازی ویژه دانشجویان کشور/ جزئیات ثبت نام
  • 26- نشست نخبگانی " بررسی جنایات آمریکا علیه مردم ایران با محوریت ترور سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی" برگزار شد.
  • مهمترین راهبردهای تدوین آثار پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی با تأکید ‌ویژه بر نگارش پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها‌ اعلام شد
  • دیدار مسئولین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان از واحد زاهدان

دیدار دکتر علی آبادی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس ومدیران دانشگاههای استان ودانشجویان با نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان

شعبه بندرعباس | تاریخ خبر : 1398-02-29 | تعداد بازید :845

دانشجویان منتخب دانشگاههای استان با آیت الله غلامعلی نعیم آبادی نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان وامام جمعه بندرعباس دیدار کردند.

شامگاه جمعه 27اردیبهشت 98، دانشجویان نخبه ومنتخب دانشگاههای سراسر استان هرمزگان با حضور در ضیافت افطار دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان باآیت الله نعیم آبادی دیدار کردند.دراین مراسم که در محیطی گرم ،صمیمی و دوستانه برگزار شد ،دانشجویان ،نمایندگان تشکل های دانشجویی ،مدیران دانشگاه ها ،مسئولین دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه دردانشگاهها وفرماندار بندرعباس حضور داشتند. در همین راستا چند تن از  دانشجویان تشکل های دانشجویی به بیان مشکلات دانشگاهی و نیز نقد برخی از عملکردهای دانشگاه در خصوص مسائل فرهنگی دانشگاهها پرداختند.