• دکتر مختاری ریاست دانشگاه: اعتبار آکادمیک یک دانشگاه به کتب، مجلات علمی، انتشارات و کارهای پژوهشی است/ معاون جدید پژوهشی: ارتقاء جایگاه پژوهشی دانشگاه از مهم ترین دغدغه های اینجانب است
  • برپایی ایستگاه صلواتی در شب نیمه شعبان .. دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در همایش بین‎المللی دکترین مهدویت: "لزوم برگزاری نشست‌های علمی مهدویت در دانشگاه‌ها برای آشنایی نسل جوان"
  • اطلاعیه مهم/ تغییر زمان برگزاری و تمدید ثبت نام در "آزمون جذب اختصاصی طلاب" در دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری جلسه مهدویت محور وحدت اسلامی (تقریب مذاهب ) همراه با تحلیل فیلم در دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس

حضور کارکنان و دانشجویان واحد کردستان در تجمع اعتراضی مردم استان در محکوم نمودن اقدام رژیم آمریکا در وارد کردن نام سپاه در لیست گروه های تروریستی

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1398-01-20 | تعداد بازید :58

همزمان با سالروز ولادت باسعادت حضرت امام حسین(ع) و گرامیداشت روز پاسدار، رئیس و جمعی از پرسنل واحد کردستان دانشگاه مذاهب اسلامی، با حضور در محل سپاه بیت المقدس با سردار محمدحسین رجبی فرمانده  و حجت السالام والمسلمین جلیلی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان دیدار نمودند.

در این دیدار دکتر مرتضی خسروپناه ضمن تبریک روز پاسدار، سپاه را برآمده از مردم دانستند و برحمایت همه جانبه از این نهاد مقدس تأکید نمودند.

همچنین پرسنل و دانشجویان واحد کردستان همپای سایر اقشار مردم استان، در تجمع اعتراضی محکوم نمودن اقدام رژیم آمریکا در قراردادن نام سپاه پاسداران در فهرست گروه های تروریستی شرکت نمودند.