• دکتر مختاری ریاست دانشگاه: اعتبار آکادمیک یک دانشگاه به کتب، مجلات علمی، انتشارات و کارهای پژوهشی است/ معاون جدید پژوهشی: ارتقاء جایگاه پژوهشی دانشگاه از مهم ترین دغدغه های اینجانب است
  • برپایی ایستگاه صلواتی در شب نیمه شعبان .. دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در همایش بین‎المللی دکترین مهدویت: "لزوم برگزاری نشست‌های علمی مهدویت در دانشگاه‌ها برای آشنایی نسل جوان"
  • اطلاعیه مهم/ تغییر زمان برگزاری و تمدید ثبت نام در "آزمون جذب اختصاصی طلاب" در دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری جلسه مهدویت محور وحدت اسلامی (تقریب مذاهب ) همراه با تحلیل فیلم در دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس

جمع آوری کمک های مردمی برای یاری به سیل زدگان توسط بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی واحد کردستان

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1398-01-21 | تعداد بازید :237

امسال و با شروع نوروز، در بیشتر شهر های کشورمان شاهد بارش های فراوان و در پی آن جاری شدن سیل بودیم. این سیل عظیم در کشور مردم را گرفتار کرده است. جاری شدن سیل در استان گلستان، لرستان، خوزستان، شیراز و … خسارت های زیادی را وارد کرد و برخی از افراد جانشان را از دست دادند.

همزمان با امدادرسانی نهادهای یاری رسان همچون هلال احمر، نیروهای مسلح، کمیته امداد و ... مردم نیز با حضور باشکوه اقدام به جمع آوری کمک های مردمی نموده تا مقداری از گرفتاری و رنج مردم گرفتار در سیل بکاهد. بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی واحد کردستان نیز به جهت جمع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی و ارسال آن به مناطق سیل زده، اقدام به برپایی چادر کمک به سیل زدگان کرده است.