• دکتر مختاری ریاست دانشگاه: اعتبار آکادمیک یک دانشگاه به کتب، مجلات علمی، انتشارات و کارهای پژوهشی است/ معاون جدید پژوهشی: ارتقاء جایگاه پژوهشی دانشگاه از مهم ترین دغدغه های اینجانب است
  • برپایی ایستگاه صلواتی در شب نیمه شعبان .. دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در همایش بین‎المللی دکترین مهدویت: "لزوم برگزاری نشست‌های علمی مهدویت در دانشگاه‌ها برای آشنایی نسل جوان"
  • اطلاعیه مهم/ تغییر زمان برگزاری و تمدید ثبت نام در "آزمون جذب اختصاصی طلاب" در دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری جلسه مهدویت محور وحدت اسلامی (تقریب مذاهب ) همراه با تحلیل فیلم در دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس

امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه مذاهب اسلامی واحد کردستان و کتابخانه تخصصی امام خامنه ای مدظله العالی

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1398-01-21 | تعداد بازید :78

به گزارش روابط عمومی واحد کردستان، با توجه به ظرفیت های مناسب علمی-پـژوهشی و فرهنگی و رسالت های مشتـرک کتابخانه امام خامنه ای "مدظله العالی" و دانشگاه مذاهب اسلامي واحد کردستان تفاهم نامه ای در جهت ترویج فرهنگ تقریب و وحدت اسلامی و به منظور زمینه سازی برای تحقق سیاست های علمی-پژوهشی و فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی به امضای دکتر مرتضی خسروپناه و دکتر رضا کرمی رؤسای دو دستگاه رسید.

این تفاهم همکاری دوجانبه شامل موارد زیر می باشد:

الف-همکاری های علمی-پژوهشی و فرهنگی

-برگزاری جلسات مشترک علمی-پژوهشی میان اساتید و دانشجویان دانشگاه با اعضاء کتابخانه

-بازدید علمی دانشجویان از کتابخانه تخصصی کتابخانه

-برگزاری یادواره ها و بزرگداشت مفاخر حوزه فرهنگ و تمدن اسلامی با تأکید بر استعداد و ظرفیت های منطقه ای و استانی

-همکاری در برگزاری نشست های نقد کتاب

-همکاری در حوزه تقریب و وحدت اسلامی

ب-استفاده از کتابخانه و سالن مطالعه

-عضویت تعداد پنجاه نفر از دانشجویان در کتابخانه با معرفی دانشگاه بصورت رایگان انجام می پذیرد.

-عضویت سایر دانشجویان در کتابخانه با پنجاه درصد تخفیف انجام می گیرد.

پ-استفاده از سالن اجتماعات

-با عنایت به رسالت دانشگاه در برگزاری برخی برنامه های علمی-پژوهشی و فرهنگی، توافق گردید استفاده دانشگاه از سالن اجتماعات کتابخانه با 50% تخفیف انجام پذیرد.

در پایان این دیدار، دکتر خسروپناه از بخش های مختلف کتابخانه بازدید نمود.

این کتابخانه که از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان  بوده در زمینی با مساحت سه هزار و ۷۲۵ متر و زیربنای ۶۷۰ متر مربع در شش طبقه شامل کتابخانه تخصصی، مخزن، قرائت خانه خواهران و برادران، نمایشگاه و سالن اجتماعات احداث شده است.