• دکتر مختاری ریاست دانشگاه: اعتبار آکادمیک یک دانشگاه به کتب، مجلات علمی، انتشارات و کارهای پژوهشی است/ معاون جدید پژوهشی: ارتقاء جایگاه پژوهشی دانشگاه از مهم ترین دغدغه های اینجانب است
  • برپایی ایستگاه صلواتی در شب نیمه شعبان .. دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در همایش بین‎المللی دکترین مهدویت: "لزوم برگزاری نشست‌های علمی مهدویت در دانشگاه‌ها برای آشنایی نسل جوان"
  • اطلاعیه مهم/ تغییر زمان برگزاری و تمدید ثبت نام در "آزمون جذب اختصاصی طلاب" در دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری جلسه مهدویت محور وحدت اسلامی (تقریب مذاهب ) همراه با تحلیل فیلم در دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس

دیدار نوروزی رئیس واحد کردستان دانشگاه مذاهب اسلامی با نماینده ولی فقیه در این استان

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1398-01-21 | تعداد بازید :77

به گزارش روابط عمومی، همزمان با فرارسیدن سال جدید و آغاز دوباره فعالیت های دانشگاه، دکتر مرتضی خسروپناه رئیس و جمعی از پرسنل واحد کردستان دانشگاه مذاهب اسلامی با حضور در دفتر نماینده ولی فقیه در استان، با حضرت آیت الله حسینی شاهرودی دیدار نمودند.

آیت الله حسینی شاهرودی در این دیدار با اشاره به انتخاب شعار سال توسط مقام معظم رهبری، بر برنامه ریزی و همکاری همه نهادها و دستگاه ها جهت تحقق آن تأکید نمودند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان همچنین با اشاره به سیل اخیر در برخی از استان ها و نیاز به کمک فوری سیل زدگان، ضمن تشکر از دستگاه های دولتی و نیروهای مسلح که به کمک سیل زدگان شتافتند، بر بسیج تمام امکانات استان و کشور برای برطرف کردن نیازهای ضروری و پس از آن بازسازی این مناطق تأکید کردند.

در این دیدار دکتر خسروپناه رئیس واحد کردستان دانشگاه مذاهب اسلامی نیز ضمن تبریک سال جدید و آرزوی توفیق برای ایشان، گزارشی از کارهای انجام شده این دانشگاه در سال 97 را ارائه نمودند.