• دکتر مختاری ریاست دانشگاه: اعتبار آکادمیک یک دانشگاه به کتب، مجلات علمی، انتشارات و کارهای پژوهشی است/ معاون جدید پژوهشی: ارتقاء جایگاه پژوهشی دانشگاه از مهم ترین دغدغه های اینجانب است
  • برپایی ایستگاه صلواتی در شب نیمه شعبان .. دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در همایش بین‎المللی دکترین مهدویت: "لزوم برگزاری نشست‌های علمی مهدویت در دانشگاه‌ها برای آشنایی نسل جوان"
  • اطلاعیه مهم/ تغییر زمان برگزاری و تمدید ثبت نام در "آزمون جذب اختصاصی طلاب" در دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری جلسه مهدویت محور وحدت اسلامی (تقریب مذاهب ) همراه با تحلیل فیلم در دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس

نسیم همدلی و وحدت در مناطق سیل زده/ خدمت رسانی به سیل زدگان و اهدای کمک‎های نقدی و غیرنقدی به همت دانشگاه مذاهب اسلامی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1398-01-20 | تعداد بازید :387

به همت دانشگاه مذاهب اسلامی خدمت رسانی به سیل زدگان شرق و شمال استان گلستان به ویژه شهرستان آق قلا در قالب اهدای کمک های نقدی و غیرنقدی از قبیل توزیع اقلام غذایی،مصرفی، بهداشتی و... با حضور مسوولان و دانشجویان دانشگاه انجام شد.

براساس این گزارش، به دستور ریاست عالیه دانشگاه مذاهب اسلامی و در راستای وظیفه انسانی و نوع دوستی، سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد گنبد کاووس و جمعی از دانشجویان دانشگاه از مناطق سیل زده شرق و شمال استان گلستان به خصوص شهرستان آق قلا بازدید و به صورت میدانی به امداد رسانی و کمک به سیل زدگان این منطقه پرداختند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر عراقی سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد گنبد کاووس و جمعی از دانشجویان دانشگاه با تاکید ویژه ریاست عالیه دانشگاه مذاهب اسلامی حضور در مناطق سیل زده شرق و شمال استان گلستان به ویژه شهرستان آق قلا به کمک سیل زدگان شتافتند و کمک های دانشگاه را به مردم منطقه رساندند.

سیل گلستان با وجود تمام تلخی های آن ، زیباترین صحنه ها از اهتمام شیعیان در خدمت رسانی به برادران و خواهران عزیز اهل سنت خود و نیز همدلی وهمدردی آنان را برای همگان به تصویر کشید.

این تصویر حقیقتی از وحدت شیعه و سنی در استان گلستان _ که تمام جریانات و رسانه ها در استان و کشور و حتی خارج از کشور آن را پوشش داده اند _ به عنوان برگ زرینی از افتخارات ملت بزرگ ایران در تاریخ ثبت شد.

?گفتنی است شعبه دانشگاه مذاهب اسلامی اخیرا در استان گلستان(شهرستان گنبد کاووس) راه اندازی شده است.