• دکتر مختاری ریاست دانشگاه: اعتبار آکادمیک یک دانشگاه به کتب، مجلات علمی، انتشارات و کارهای پژوهشی است/ معاون جدید پژوهشی: ارتقاء جایگاه پژوهشی دانشگاه از مهم ترین دغدغه های اینجانب است
  • برپایی ایستگاه صلواتی در شب نیمه شعبان .. دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در همایش بین‎المللی دکترین مهدویت: "لزوم برگزاری نشست‌های علمی مهدویت در دانشگاه‌ها برای آشنایی نسل جوان"
  • اطلاعیه مهم/ تغییر زمان برگزاری و تمدید ثبت نام در "آزمون جذب اختصاصی طلاب" در دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری جلسه مهدویت محور وحدت اسلامی (تقریب مذاهب ) همراه با تحلیل فیلم در دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس

برگزاری پیش نشست همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزه علوم انسانی اسلامی در واحدزاهدان

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1397-12-04 | تعداد بازید :296

نخستین پیش نشست همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزه علوم انسانی اسلامی در واحد زاهدان دانشگاه برگزار گردید.

در این نشست که باحضور پژوهشگران، اندیشمندان و اساتید برجسته دانشگاه های استان برگزار شد، دکتر داوود زرین پور سرپرست واحد زاهدان ، به تبیین و شرح اهداف و چشم اندازهای این نشست و همایش ملی پرداخت.

وی با اشاره به پیش قدم بودن دانشگاه مذاهب اسلامی در بیشتر عرصه های تحقیق و پژوهش ، این نشست را نقطه عطفی در ادامه فعالیت های پژوهش محور دانشگاه بالاخص در حوزه تحصیلات تکمیلی دانست.

در ادامه این نشست، اساتید حاضر در جلسه با ارائه نکات و چکیده ای از مقالات خود یا سایر صاحب نظران، موضوع فوق را به بحث و گفتگو گذاشتند.

شایان ذکر است اولین همایش ملی آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزه علوم انسانی اسلامی، هشتم اسفند ماه سال جاری در سالن همایش های کتابخانه ملی ایران در تهران برگزار خواهد شد.