• دکتر مختاری ریاست دانشگاه: اعتبار آکادمیک یک دانشگاه به کتب، مجلات علمی، انتشارات و کارهای پژوهشی است/ معاون جدید پژوهشی: ارتقاء جایگاه پژوهشی دانشگاه از مهم ترین دغدغه های اینجانب است
  • برپایی ایستگاه صلواتی در شب نیمه شعبان .. دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در همایش بین‎المللی دکترین مهدویت: "لزوم برگزاری نشست‌های علمی مهدویت در دانشگاه‌ها برای آشنایی نسل جوان"
  • اطلاعیه مهم/ تغییر زمان برگزاری و تمدید ثبت نام در "آزمون جذب اختصاصی طلاب" در دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری جلسه مهدویت محور وحدت اسلامی (تقریب مذاهب ) همراه با تحلیل فیلم در دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس

برگزاری جلسات هیئت تحریریه مجلات مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی و فقه مقارن

اخبار داخلی | تاریخ خبر : 1397-11-15 | تعداد بازید :574

برگزاری جلسات هیئت تحریریه مجلات مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی و فقه مقارن

جلسه هیئت تحریریه مجله علمی ـ ترویجی مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی شماره 51، با حضور اعضای محترم هیئت تحریریه در سالن جلسات دانشگاه برگزار شد و در خصوص تعیین تکلیف 17 مقاله بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

همچنین جلسه هیئت تحریریه مجله علمی ـ پژوهشی فقه مقارن شماره 23 در سالن جلسات دانشگاه برگزار  و تعیین تکلیف 30 مقاله مورد بررسی قرار گرفت.

علاوه بر موارد مذکور، در این دو جلسه به برخی از امور جاری مجلات نیز رسیدگی شد.